6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Veido priežiūra

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Monday, December 27, 2010

Veido priežiūra

              Veido valymas ir plovimas yra bene pats svarbiausias veido priežiūros etapas. Net pačios brangiausios veido priežiūros priemonės nebus veiksmingos, jeigu veido odos tinkamai nevalysime, jeigu paliksime nakčiai nenuvalytą makiažą arba jeigu naudosime tik pienelį be toniko. Kodėl mūsų odai plauti netinka muilas? Muilas yra šarminis, jis nuplaus odą ir ištirpins apsauginę plėvelę, todėl oda kelioms valandoms liks neapsaugota nuo galimų infekcijų. O pienelyje esantys riebalai lieka ant odos apsaugine plėvele, kuri saugo nuo agresyvios aplinkos. Visos Fairness priemonės yra universalios.

Akių makiažo valiklis (kodas 937 – 250 ml, 11,80 Lt). Jis yra neriebus ir švelniai kvepiantis, skirtas efektyviai jautrios odos aplink akis priežiūrai. Jo sudėtyje yra glicerino, kuris drėkina odą, sukurdamas apsauginę plėvelę ir neleisdamas drėgmei išgaruoti; taip pat pantenolio, kuris sulaiko drėgmę ir mažina sudirgimą, ir kolageno, kuris kaupia drėgmę. Ramunėlės ir hamamelis veikia antiseptiškai. Puikiai nuvalo ir drėgmei atsparų tušą. Veikimas: tinka visų tipų odai, puikiai pašalina dažus nuo akių ir nesuerzina odos, palieka ją švarią ir atgaivintą. Nereikia stipriai trinti odos ir tempti, tereikia valikliu sudrėkintą tamponą keletą priglausti prie akių.



Maitinamasis pienelis veido valymui (kodas 012 – 250 ml, 13 Lt) yra universalus pienelis, tinkantis bet kurio tipo odai, jis ne tik švelniai ir efektyviai nuvalo odą, bet ir gerina mikrocirkuliaciją, drėkina, daro odą lygią ir elastingą. Jo sudėtyje esantis kokosų aliejus minkština ir drėkina odą; švelnūs plaunantys komponentai švelniai valo ir neerzina odos.


Tonizuojamasis energetinis losjonas veidui be alkoholio(kodas 029 – 250ml, 11,80 Lt). Genera tonikas tonizuoja ir drėkina odą, nes jo sudėtyje yra hamamelis (meksikietiško riešutmedžio aliejaus), kuris suteikia odai elastingumo, mažina uždegimus, tonizuoja, drėkina, sutraukia poras. Ricinų aliejus puikiai tinka riebiai odai, o vitaminai A, B, C, E reikalingi kiekvienam žmogui. Alantoinas puikiai ramina odą esant uždegimams, spuogams, jis taip pat didina odos elastingumą. Tonikas - tai bealkoholinis produktas su neutralu pH, kuris atkuria po prausimosi pažeistą odos apsauginį sluoksnį, uždaro poras. Tai tobulas pienelio Latte Detergente papildymas.