6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Apsauga nuo saulės 2011

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Tuesday, May 3, 2011

Apsauga nuo saulės 2011

Genera Sun linijos produktai, praturtinti vitaminu E ir alaviju, turi skirtingą apsaugos laipsnį nuo 6 iki 30 SPF. Visi jie yra vandeniui atsparūs (water-resistant) ir turi UVA-UVB spindulių filtrus. Firma Fairness turi pagrindo didžiuotis savo saulės apsaugos produktais, kurie yra pagaminti su saugiais ingredientais ir pasižymi švelniais, neryškiais aromatais.

Linijos Genera Sun apsauga nuo saulės

* Tropinis aliejus deginimuisi su karotinu ir su vitaminu Е (kodas 736). Jis maitina, minkština odą, didina jos elastingumą, švelniai ją tonuoja.

Kodas 736, 250 ml, kaina  21,00 Lt

* Aliejus deginimuisi su vitaminu Е, SPF 6 (kodas 743) – garantuoja gražų, tamsų, saugų ir vientisą įdegį, saugo nuo UVA spindulių ir didina odos elastingumą.

Kodas 743, 250 ml, kaina 21,50 Lt

* Stiprios apsaugos kremas veidui (SPF 30) su anti-aging poveikiu – prieš senėjimą (kodas 767). Tai aukštos apsaugos kremas, skirtas saulės sezono pradžiai. Šis pavasariui ir vasaros pradžiai skirtas kremas apsaugos nuo strazdanų išryškėjimo ir padidintos pigmentacijos. Jo veiklieji ingredientai - koenzymas Q10 ir vitaminas E - ne tik efektyviai saugo odą nuo ultravioletinių spindulių UVA ir UVB žalingo poveikio, bet ir garantuoja teisingą odos drėkinimą ir palaiko elastingumą. Tai garantija, kad jūsų oda liks jauna net ir po saulės vonių.

Kodas 767, 100 ml, kaina 20,00 Lt

* Vaikiškas apsauginis kremas nuo saulės su vitaminu E, SPF 30 (kodas 224). Su stipria apsauga nuo agresyvių saulės UVA ir UVB spindulių, lengvai užtepamas, maloniai kvepiantis, saugus ir efektyvus. Kadangi vaikai nekontroliuoja buvimo saulėje laiko, jais reikia ypatingai pasirūpinti. Šis kremas padės vaikams saugiai jaustis ir saulėje, ir vandenyje. Žinoma, jis tinka ir suaugusiems su šviesia ar jautria oda. Stiprus apsauginis kremas reikalingas saulės sezono pradžiai, kai oda dar nėra įdegusi, kai pirmieji intensyvūs saulės spinduliai gali suerzinti, stipriai paveikti odą, paskatinti strazdanų atsiradimą.

Kodas 224, 250 ml, kaina 27,60 Lt

* Apsauginis pienelis su vitaminu E, SPF 25 (kodas 576) – stipri apsauga jautriai, dar neįdegusiai odai. Jo sudėtyje yra drėkinančių faktorių, kurie minkština odą. Tinka visoms atviroms ir jautrioms saulei kūno vietoms: veidui, krūtinei, nosiai... Labai tinka naudotis maudantis baseine, kalnuose, šiltuose kraštuose.

Kodas 576, 250 ml, kaina  27,60 Lt

* Naujiena! Apsauginis pienelis deginimuisi su vitaminu E, SPF 15 (kodas 583) – drėkinančių faktorių ir vitamino E dėka šis pienelis garantuoja tolygų ir saugų įdegį, o taip pat kokybišką odos drėkinimą ir apsaugą nuo senėjimo. Rekomenduojamas vasaros viduryje arba jau pabuvusiai saulėje ir mažiau saulei jautriai odai.

Kodas 583, 250 ml, kaina 23,80 Lt

Genera Sun linijos produktai po deginimosi

* Gaivinanti dušo želė-šampūnas po deginimosi su alaviju ir mentolu (kodas 248). Atšaldo, atgaivina saulėje įkaitusią odą, ramina odos sudirgimą, mažina paraudimą, atgaivina saulėje perdžiūvusius plaukus. Tai gaiva visam kūnui ir galvai!

Kodas 248, 300 ml, kaina 10,80 Lt

* Ilgo poveikio kremas po deginimosi su vitaminu E ir alaviju (kodas 1231) – tai tikra dovana odai po ilgo buvimo saulėje. Drėkina ir minkština odą, šalina paraudimą ir sudirgimą, sustiprina įdegį ir grąžina odai elastingumą ir jaunystę. Vitaminas E ir alavijo ekstraktas maitina, minkština, švelnina ir drėkina odą bei ruošia ją sekančiam buvimui saulėje. Jokių pūslių net persideginus!

Kodas 1231, 250 ml, kaina 14,40 Lt