6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Plaukų priežiūra

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Friday, March 26, 2010

Plaukų priežiūra

   Plaukuose yra 10-15% vandens. Saulėje jis greitai prarandamas, tačiau plaukai gali greitai atstatyti vandens trūkumą, nes, priešingai nei oda, jie sugeria drėgmę iš oro. Ir tai galime akivaizdžiai pamatyti: kai išeiname pasivaikščioti lietingu oru, plaukai tiesiog akyse sustorėja, o šukuosena pasidaro puresnė. Vandens prisigėrusios sruogos ima banguotis ar net suktis. Bet plaukai nesugeba išlaikyti vandens, jei natūralus apsauginis riebalų sluoksnis sunaikintas dažų ar kitų cheminių priemonių. Sausi ir išdžiūvę plaukai praranda blizgesį, lūžinėja ir elektrinasi. Jei plaukai tapo silpni, prarado blizgesį, slenka, galiukai šakojasi ar atrodo “pavargę”, palepinkite juos balzamu.

Bendra informacija apie plaukų kaukes

Mūsų firmos plaukų kaukės yra naudojamos ant ką tik išplautų plaukų vietoj įprasto balzamo.

Nedidelį kiekį kaukės paskirstome ant dar drėgnų po plovimo, bet nusausintų plaukų, įmasažuojame į galvos odą, švelniais glostomaisias judesiais padedame kaukei prisiliesti prie kiekvieno plauko. Kaukės poveikis yra gerokai stipresnis negu balzamo, ji gerina plauko struktūrą, greitina augimą, didina purumą, suteikia klusnumo.

Kaukes 378, 708, 975 nuplauname po 15 min. , vaisinę kaukę 613 nuplauname po poros minučių.

Plaukų balzamas su kokosų pieneliu (kodas 774 - 500 ml, 9,10 Lt) yra skirtas atgaivinti pažeistiems plaukams. Jis atgaivina pažeistus ir silpnus plaukus, padaro juos žvilgančius, paklusnius ir lengvai sušukuojamus. Šis balzamas yra skirtas normaliems ir ploniems, silpniems plaukams. Veiklieji natūralūs komponentai riešutinių kokosų aliejus (Cocos nucifer) ir Ksantano derva (Xanthan Gum) pasižymi minkštinančiomis savybėmis. Malonus, lengvas kokosų ir vanilės aromatas. Jus pradžiugins ne tik kaina, bet ir ekonominė pakuotė – paprasto dizaino indelis, popierinė etiketė, didelė talpa - 500 ml. Visa tai daro šį produktą ypač populiarų ir perkamą.


Doposhampoo Rivitalizzante Camomilla e Aloe Vera Gel – Atgaivinantis balzamas us ramunėlėmis ir alaviju (kodas 1095 - 500 ml, 11,10 Lt) yra skirtas ploniems, silpniems plaukams. Natūralus ramunėlių ir alavijo ekstraktas atgaivina, stiprina silpnus plaukus. Tai tikroji gamtos pagalba žmogui.

Maschera Impacco Fortificante Frutta (kodas 613 - 500 ml, 15,50 Lt) – plaukus stiprinanti greitai veikianti kaukė su vaisių ekstraktais. Stiprina plaukus nuo šaknų iki pačių galiukų, atstato pažeistus, nuslipusius plaukus, gerina jų augimą, suteikia jiems energijos, grąžina natūralų sveikų plaukų žvilgesį, daro juos purius, klusnius šukuojant. Maloniai gaivus tropinių vaisių aromatas patinka ir jūsų plaukams, ir galvos odai, ir jūsų akims, ir uoslei.

Maschera Impacco per capelli - plaukų kaukė su regeneruojančiu kokosų aliejumi (kodas 708 - 500 ml, 14,60 Lt) - tai tikrai gera priemonė norintiems turėti gražius plaukus. Apsaugo plaukus nuo žalingų aplinkos poveikių ir pagerina plaukų struktūrą. Ši ypatinga formulė maitina plaukų šaknis, todėl gerina jų struktūrą, skatina augimą, mažina slinkimo intensyvumą, stiprinančiai veikia plaukų struktūrą, suteikia jiems gyvybingumo ir žvilgesio. Kokosų aliejų amerikiečių mokslininkai pripažino pačiu vertingiausiu iš visų plaukų priežiūrai naudojamų aliejų. Jis tolygiai pasiskirsto ant plaukų paviršiaus ir neleidžia į juos prasiskverbti vandeniui, šampūnui ir kt. medžiagoms, o taip pat puikiai apsaugo plaukus nuo išbrinkimo plaunant, nuo sužeidimo sausinant rankšluosčiu ar šukuojant.

Crema Rigenerante alle erbe Maschera Impacco per capelli – regeneruojanti plaukų kaukė su žolelėmis (kodas 975 - 500 ml, 14,60 Lt). Jos sudėtyje esantys penki gydomieji augalai (miškinė dedešva, mažalapė liepa, paprastoji kraujažolė, vaistinė ramunėlė, svilarožė ) atgaivina nusilpusius plaukus, suteikia jiems trūkstamos drėgmės, stiprina, duoda purumo. Ši ypatinga formulė su augalų ekstraktais pasižymi minkštinančiu ir plaukų struktūrą atstatančiu poveikiu. Puikiai tinka kaip profilaktinė priemonė vietoj balzamo arba kaip plaukus stiprinanti priemonė nusilpusiems, po cheminio sušukavimo arba dažymo nudegintiems plaukams. Rekomenduojama naudoti vieną kartą per savaitę vietoj balzamo.

Plaukų kaukė su ryžių pieneliu ir Karité sviestu (kodas 378 - 500 ml, 14,60 Lt). Tai pats naujausias kompanijos Fairness plaukų priežiūros linijos produktas, vienijantis savyje naujausius mokslinius pasiekimus ir daugelio šimtmečių patirtį apie gydomųjų augalų naudojimą grožiui ir sveikatai. Suteikia plaukams lengvumo ir žvilgesio, jie atrodo puresni, greičiau auga, pagerėja plauko svogūnėlio būklė ir plauko struktūra.

Informacija iš http://www.fairness.lt/