6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Puikūs Skysti muilai visai Šeimai!

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Wednesday, March 10, 2010

Puikūs Skysti muilai visai Šeimai!

Šiandien visame pasaulyje vis labiau populiarėja skystas muilas. Jau ir Lietuvoje vis daugiau žmonių teigiamai įvertina jo privalumus: praktiškumą, patogumą, ekonomiškumą, higieniškumą. Gabalinis muilas palaipsniui nueina į praeitį, jį vis dažniau pakeičia daug patogesnis ir šiuolaikiškesnis skystas muilas.

Skysto muilo pranašumai:

Skysto muilo pH dažniausiai būna neutralus (maždaug 5,5), todėl jis nesausina, nedirgina ir nedžiovina odos. Plauna švelniai ir tausojančiai.

Skystas muilas paprastai turi dozatorių, todėl jį patogu išspausti tiesiai ant rankų.

Skystas muilas yra daug labiau higieniškas, negu gabalinis, nes sandariame buteliuke jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio, tad į jį nepakliūva nešvarumai ir mikrobai.

Skysto muilo sudėtyje yra riebalus skaidančių ploviklių, todėl skystas muilas, priešingai, negu gabalinis, puikiai nuplauna riebalus nuo odos ir ištirpina juos, tad jie nenusėda ant kriauklės paviršiaus. Jums daug lengviau palaikyti vonioje švarą.

Skysto muilo sudėtis leidžia jame panaudoti daugiau kokybiškų, veiksmingų, efektyvių, naudingų medžiagų, kurios rūpinasi mūsų oda – ją minkština, švelnina, drėkina, lygina.

Pavyzdžiui, visuose Genera Beauty linijos skystuose muiluose yra glicerinas, kuris drėkina odą, neleidžia jai išsausėti net ir dažnai prausiantis.

Pirkdami skystą muilą jūs galite pasirinkti mažesnę ar didesnę talpą (pvz. firmos Fairness muilai yra nuo 300 ml talpos iki 1000 ml.) Mažoji talpa skirta mažoms šeimoms arba atsargiems vartotojams - pabandymui. Didelė talpa – tiems, kas nenori taupyti muilo, o taupo pinigus, nes dideli įpakavimai visada yra ekonomiškai naudingesni.

Skysti muilai gerai putoja, duoda gausias, švelnias putas, o taip pat lengvai nusiplauna.

Jie puikia tinka jautriai, sudirgusiai odai, o taip pat vaikams.

Palieka malonų, gaivų aromatą ir švelnią, minkštą odą.
Skysto muilo Genera Beauty įvairovė:

- švelnus kremo pavidalo muilas su glicerinu, kuris nuplauna absoliučiai visus įmanomus nešvarumus, talpa 500 ml ir 1000 ml, kodai 074 ir 463;

- jogurtinis muilas su vitaminais A ir E – apsaugantis, regeneruojantis, idealiai tinkantis vaikams, 500 ml, kodas 392;


- antibakterinis švelnus  kremo pavidalo skystas muilas,  1000 ml, kodas 002;


- citrininis muilas, labai tinkantis virtuvei, nuriebinantis, naikinantis kvapus, balinantis, 300 ml ir 1000 ml, kodai 548 ir 852.


- Drėkinamsis muilas su alaviju, pasižymintis antibakteriniu, dezinfekuojančiu poveikiu. Lengvas, geras ir malonus, 500ml kodas 903;


- Drėkinantis muskusinis skystas muilas su glcerinu ir augaliniais ingredientais, 500ml kodas 859, 1000ml kodas 873;

Skystas muilas – ne prabanga, o geresnė gyvenimo kokybė!


Jei neissirinkote ar norirte daugiau Generos Beauty produkcijos pavartykite naujausia katalogą:
Katalogas