6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Relaksas ir aromaterapija su Genera

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Thursday, March 18, 2010

Relaksas ir aromaterapija su Genera

Aromaterapija – tai puiki galimybė pasinaudoti gamtos jėgomis kovoje su įvairiomis žmonių problemomis. Aromaterapija mobilizuoja vidines žmogaus jėgas ir padeda išsaugoti gerą savijautą. Stebėtina yra tai, kad įkvepiamos eterinių aliejų lakiosios medžiagos yra beveik 20 kartų efektyvesnės, negu geriamos ar pridedamos iš išorės (aplikacijos arba masažas). Firmos Fairness linija Aroma line siūlo net keturias puikias dušo želė, kurios ne tik švelniai ir tausojančiai plauna mūsų odą, bet ir turi aromaterapinį poveikį.

Relaksuojanti, atpalaiduojanti dušo želė (kodas 699) su levandų, rožių ir pačiolių eteriniais aliejais.
Levandos aromatas yra šaltas, gaivus ir subtilus, su kartumo atspalviu. Levandos aromatas nuima nuovargį, gydo nemigą, mažina agresiją, depresyvumą, susierzinimą bei nuotaikų kaitą. Šis kvapas gali išvaduoti nuo nepagrįsto baimės jausmo. Levandos aromatas padeda pažinti save, medituoti, greitai pripildyti save gyvybine energija ir užtikrina pilną energetinę relaksaciją. Tai stiprus antiseptinis ir priešmikrobinis kvapas. Jis naudojamas sergant gripu, bronchitu, pneumonija. Jis stimuliuoja širdies kraujotaką, normalizuoja jos ritmą bei gydo hipertoniją. Kvapas ir astrologija: levanda rekomenduojama Dvyniams, Vėžiams, Svarstyklėms, Šauliams, Ožiaragiams bei Žuvims.
Rožės aromatas yra šiltas, saldus ir svaiginantis. Senovės Graikijoje rožės buvo neatsiejama visų religinių apeigų dalis. Aristokratai šventinėse puotose jų pagalba kūrė intymią ir prabangią atmosferą. Rožės garbei netgi buvo organizuojamos kasmetinės šventės - "Rozalijos" šventės. Senovės Romoje rožė buvo laikoma drąsos simboliu. Rožių girliandomis puošdavo namus ir rūmus, fontanuose buvo naudojamas rožių vanduo, o mergelės gražindavosi rožių voniose. Rožės aromatas puikiai tonizuoja širdį ir protą, mažina nuoskaudas, pavydą, pyktį ir įtarumą. Padeda išeiti iš depresijos, nuimti stresą ar nervinę įtampą, todėl ji laikoma labai gera priemone nuo nemigos, naktinių košmarų ir nepagrįstos baimės. Rožė padeda užmiršti kasdienius rūpesčius ir persikelti į šviesią būties sferą. Ji nuskaidrina mūsų mintis ir padeda priimti teisingą sprendimą. Rožė padeda pyktį, nusivylimą ir liūdesį transformuoti į savęs pažinimo ir tobulinimo energiją. Žmonės, kvėpuojantys rožių aromatu, sukelia aplinkinių simpatijas, tampa geranoriški ir neįkyrūs.Kvapas ir astrologija: rožė rekomenduojama Avinui, Dvyniams, Liūtams, Svarstyk-lėms, Šauliams, Ožiaragiams ir Vandeniams.
Pačiolis – Indijos princesių aromatas, nepakeičiamas Senovės Indijos vestuvių ritualų dalyvis. Šis unikalus ir sudėtingas aromatas talpina savyje kamparo, vyno, gėlių, balzamo ir medienos atspalvius, yra saldus, paslaptingas, šildantis ir svaiginantis, o pats aliejus yra labai tirštos konsistencijos. Aliejus spaudžiamas iš jaunų Pogostemon patchouli augalo, augančio Malaizijoje, lapelių. Pačiolio aromatas ypatingai tinka meditacijoms. Pačiolio aromatas atveria poreikį meilės ir gerumo pojūčiams. Pačiolis palengvina kančias, suteikia jėgų, ryžto, pasitikėjimo savimi, sukelia emocijas, jaudina, yra stiprus afrodiziakas. Kaip tik dėl pastarosios priežasties yra plačiai naudojamas parfumerijoje. Indijoje sakoma: „Kas yra abejingas pačiolio aromatui, tas niekada nepažins tikrosios meilės“. Kvapas ir astrologija: pačiolio aromatas rekomenduojamas Jaučiams, Mergelėms, Žuvims, Šauliams, Skorpionams ir Dvyniams.