6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Trys nauji aksesuarai

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Thursday, May 6, 2010

Trys nauji aksesuarai

Gerą mūsų dekoratyvinę kosmetiką patogiau naudoti, kai po ranka turime patogius ir kokybiškus aksesuarus. Ir kai teisingai juos naudojame... Malonu, kad mūsų asortimentą papildė trys nauji aksesuarai, skirti veido makiažui.

* Demakiažo kempinytė, kodas 4521

Ji yra skirta vakariniam demakiažui (valymui po makiažo) ir rytiniam veido valymui. Vandeniu sudrėkinta kempinėle sudrėkiname veidą, po to rankomis užtepame valomąjį pienelį (kodas 012) ir nuvalome drėgna kempinėle, tačiau netrinant, o palengva tapšnojant, kad netampytume odos. Taip nuo veido pašaliname makiažą, riebalus ir pienelio likučius, o taip pat masažuojame odą. Kempinėlė tiks ir kaukėms nuvalyti. Po naudojimo ją reikia išplauti vandeniu su muilu ir švarią palikti iki kito naudojimo.

* Kempinėlė makiažo pagrindui, kodas 4522

Ši latekso kempinėlė yra specialiai sukurta makiažo pagrindui uždėti. Ji minkšta ir lanksti, todėl dengia tolygiai ir nesimato ribų.

Naudojimas: makiažo pagrindą (kodas 3032) išspauskite ant plaštakos išorinės pusės ir po to po nedidelį kiekį imkite kempinyte ir tolygiai paskirstykite ant veido. Jei išspaudėte perdaug – geriau nuplaukite vandeniu, bet nesistenkite viską sutepti ant veido. Po naudojimo kempinytę išplaukite vandeniu su muilu ir išdžiovinkite.

* Pudravimosi pūkelis, kodas 4540

Tai speciali pagalvėlė, skirta pudruoti veidą biria arba kompaktine pudra. Ji idealiai telpa į Copines Line Paris kompaktinės pudros dėžutę (kodas 3029). Puikiai tepa ir tolygiai paskirsto pudrą. Naudoti sausą. Kartą per savaitę plauti šiltu vandeniu su muilu ir išdžiovinti.

Visų kaina vienoda: 10 Lt

Linkim, kad Jūsų makiažas būtų tobulas...