6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Intymių vietų higiena

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Wednesday, May 26, 2010

Intymių vietų higiena

Akušerė-ginekologė Aurelija Tamašauskienė sako, kad intymios vietos reikalauja atskiros priežiūros – čia gaminasi gleivės, išskyros, yra kitoks pH nei visos odos. Gydytoja akcentuoja, kad muilas netinka intymioms vietoms plauti, nes gali labai išsausinti ir sudirginti gleivinę, o visi paprasti kvepiantys muilai gali sukelti alergiją. Kiekviena moteris turėtų turėti šiam tikslui skirtą prausiklį ir atskirą rankšluostį.


Specialūs prausikliai

Specialistai teigia, kad intymių vietų higienai reikėtų naudoti specialius tam skirtus ploviklius, kurie naikina bakterijas, saugo nuo uždegimų, išlaiko normalią makšties floros pH (rūgščių ir šarmų pusiausvyrą), nesausina ir nedirgina jautrios odos. Ilgai naudojant kontraceptines tabletes, keičiasi makšties pH, todėl makšties uždegimų profilaktikai rekomenduojama naudoti specialias intymios higienos priemones su rūgščiu pH 4,5. Specialiai intymiai higienai skirtų priemonių pH nekeičia makšties rūgštinės terpės, be to, jos yra papildytos įvairiais augaliniais ekstraktais.

Ką rinktis?

Intymios higienos priemonių pasirinkimas tikrai nemenkas. Kurios gi geriausios?

Prieš įsigydama prausiklį intymiai vietai, paskaitykite jo sudėtį. Joje turi būti jūsų fiziologijai būdinga rūgštis (pavyzdžiui, pieno), kuri padės palaikyti tinkamą rūgščių ir šarmų pusiausvyrą lytiniuose organuose. Taip pat šioje priemonėje turėtų būti biologiškai aktyvių medžiagų, kurios veiktų kaip antimikrobinė profilaktika. Vienas populiariausių priedų, esančių daugelyje prausiklių – tai triklozanas. Pirmieji apie jo naudingumą prabilo odontologai, pastebėję, kad burnos skalavimo priemonės, į kurių sudėtį įeina triklozanas, efektyviau saugo nuo dantenų uždegimo. Esama daugybės tyrimų, įrodžiusių, kad triklozaną naudoti saugu ir patikima – jis nedirgina odos ir gleivinės bei nesukelia medikamentams atsparios floros vystymosi.

Firmos Fairness intymios higienos plovikliai yra puikūs pagal šiuos visus paramentrus: jų sudėtyje yra antibakteriškai veikiančio triklozano, ramunėlių, medetkų, alavijo, malvų, liepžiedžių ekstraktų, svarbios pieno rūgšties. Jūs turite galimybę pasirinkti vieną iš trijų firmos Fairness intymios paskirties prausiklių: Genera Detergente Intimo su ramunėlėmis (kodas 678), su alaviju ir medetkomis (kodas 910) arba su malva ir liepžiedžiais (kodas 293).

Prausiklis Genera Detergente Intimo švelniai valo gleivinės paviršių, jo nedirgindamas. Prausiklio pH 4,5 yra specialiai pritaikytas rūgštinei makšties terpei, todėl netgi dažnas išorinių lytinių organų prausimas nesuardo makšties pH balanso – taip išlaikomas natūralus apsauginis gleivinės sluoksnis. Prausiklio sudėtyje esantys augaliniai ramunėlių, medetkų, alavijo, malvų, liepžiedžių ekstraktai saugo nuo uždegimų, ramina ir minkština gleivinę, suteikia ilgalaikį gaivumo pojūtį.

Šie natūralių žaliavų pagrindu pagaminti intymios higienos prausikliai yra skirti naudoti kasdien. Ramunėlių, medetkų, alavijo, malvų, liepžiedžių ekstraktai suteikia malonią gaivą, švarumo pojūtį ir gerą savijautą, nesutrikdo jautriausių kūno vietų natūralaus pH, veikia švelniai, raminamai, tinka ypač jautriai odai, švelnina sudirginimus, suminkština odą.



Fairness – geriausi produktai už geriausią kainą.