6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Vaisių ekstraktai, stiprinantys plaukus

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Sunday, March 27, 2011

Vaisių ekstraktai, stiprinantys plaukus


Vaisių ekstraktai, stiprinantys plaukus (greipfrutų, citrinų, saldžiųjų apelsinų eteriniai aliejai)


Pasižymi veiksmingu plaukus stiprinančiu poveikiu, valo galvos odą, naikina pleiskanas, pasižymi raminančiu ir antiseptiniu poveikiu, suteikia plaukams spindesio ir sveikatos.


300 ml, 10,80 Lt 927 Stiprinantis šampūnas pleiskanų profilaktikai ir naikinimui

300 ml, 10,80 Lt 637 Stiprinantis šampūnas normaliems plaukams.
Shampoo Fortificante capeli normali – stiprinantis šampūnas normaliems plaukams: su vaisių koncentratu, kuris pasižymi maitinančiu ir stiprinančiu poveikiu, o taip pat rūpinasi mūsų plaukais. PH neutralus.


300 ml, 10,80 Lt 620 Stiprinantis šampūnas silpniems plaukams.
Shampoo Fortificante capeli fragili
 - stiprinantis šampūnas silpniems plaukams: trapius ir nusilpusius plaukus vaisių koncentratas ir augalinis proteinas maitina, stiprina ir saugo plaukus nuo šaknų iki pačių galiukų. PH neutralus.

200 ml, 12,60 Lt  804 –Stiprinančios plaukų putos šukuosenos modeliavimui.

Tai galimybė su vienos firmos produktais patenkinti visus savo plaukų poreikius ir išspręsti visas jų problemas. Siūlome visą plaukų stiprinimo liniją su vaisių ekstraktaisšampūną, balzamą, kaukę ir plaukų putas. Šios plaukus stiprinančios plaukų putos tinkamos naudoti ir ant drėgnų, ir ant sausų plaukų, nes puikiai sudrėkina plaukus ir leidžia suformuoti šukuoseną bet kuriuo metodu. Jos suteikia plaukams purumo ir daugiau apimties, todėl jų atrodo daugiau, daro plaukus paklusnius ir standina, fiksuoja šukuoseną. Tai tiesiog klusnūs ir tvarkingi plaukai.

500 ml, 613 16,00 Lt  Plaukus stiprinanti greito poveikio kaukė.

Maschera Impacco Fortificante Frutta  plaukus stiprinanti greitai veikianti kaukė su vaisių ekstraktais. Stiprina plaukus nuo šaknų iki pačių galiukų, atstato pažeistus, nusilpusius plaukus, gerina jų augimą, suteikia jiems energijos, grąžina natūralų sveikų plaukų žvilgesį, daro juos purius, klusnius šukuojant. Maloniai gaivus tropinių vaisių aromatas  patinka ir jūsų plaukams, ir galvos odai. 
Kaukes 378, 708, 975 nuplauname po 15 min., vaisinę kaukę 613 nuplauname po poros minučių.