6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Universaliosios ramunėlės - Genera produkcijoje

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Saturday, March 26, 2011

Universaliosios ramunėlės - Genera produkcijoje

Jau nuo seno žinoma, kad ramunėlės turi daugybę įvairiausių gydomųjų medžiagų.Grožio srityje ramunėlė – nepamainomas augalas. Ji švelnina ir valo odą, stabdo odos senėjimą, gydo rankų odą, naikina pleiskanas, stiprina plaukų šaknis, turi priešuždegiminių medžiagų, stimuliuoja epidermio regeneracijos procesus, suteikia odai aksominio švelnumo. Ypač tinka jautriai odai.



300 ml,

300 ml, 13,60 Lt, kodas 678 Intymios higienos muilas
Tai ypatingai švelnus produktas, kurio aktyvūs  ingredientai švelniai plauna, rinktiniai paviršinio aktyvumo elementais lengvai dezinfekuoja ir dezodoruoja. Šio švelnaus muilo sudėtyje yra ramunėlių aliejaus (bisobololo), kuris mažina uždegimus, raminančiai veikia sudirgintą odą. Kiti augaliniai komponentai rūpinasi mūsų oda. Pantenolas gydo žaizdas. Sukuria atitinkamą aplinką, skirtą išsugoti teisingam moterų ir vyrų išorinės gleivinės biologiniam balansui, neerzina ir nesausina odos. Universali priemonė, kuri tinka plauti visam kūnui ir veidui, ypač gerai tinka jautriai, spuoguotai, problemiškai odai. Naudojimas: išspausti nedidelį kiekį ant delno ir praustis įprastu būdu. Prausiant kūną ir veidą – patrinti želė tarp delnų ir gautas putas tepti ant sudrėkintos odos. Gerai nuplauti.

500 ml, 11,30 Lt , kodas125 Šampūnas su ramunėlėmis ir alaviju
yra skirtas silpniems, ploniems plaukams, jis stiprina plaukus ir suteikia purumo.


500 ml,
yra skirtas ploniems, silpniems plaukams. Natūralus ramunėlių ir alavijo ekstraktas atgaivina, stiprina silpnus plaukus. Tai tikroji gamtos pagalba žmogui. 

500 ml,15,40 Lt kodas 606 Burnos skalavimo skystis nuo apnašų. Šaltmėtinis burnos skalavimo skystis. Padeda kovoti su apnašomis, padeda
išvengti karieso, saugo dantenas, atgaivina burnos kvapą.
11,30 Lt , kodas 1095 Plaukų balzamas su ramunėlėmis ir alaviju.
12,50 Lt, kodas 835 Skutimosi putos su ramunėlėmis ir vitaminu E.