6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Alavijas (Aloe Vera) – mūsų protėvių stebuklas

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Saturday, March 26, 2011

Alavijas (Aloe Vera) – mūsų protėvių stebuklas


Jo sudėtyje yra daug vertingų žmogaus odai mineralinių medžiagų, aminorūgščių, vitaminų, fermentų ir kitų darinių. Šis ekstraktas - natūralus UV spindulių filtras, puikiai ramina saulės sudirgintą odą, pasižymi antibakteriniu veikimu, gydo žaizdas, stimuliuoja naujų ląstelių augimą ir gerina medžiagų apykaitą. Įsigeria giliai į odą ir paodinį sluoksnį, gerina toksinų šalinimą. Sausai ir pažeistai odai teikia elastingumo ir minkštumo, efektyviai drėkina bei ramina. Maitina ir stiprina plaukų svogūnėlius ir mažina plaukų riebalavimąsi. Suteikia plaukams elastingumo ir žvilgesio.


300ml, 10,80 Lt, kodas 958 Tonizuojantis dušo šampūnas su alaviju ir citrusiniais vaisiais.

500 ml, 13,60 Lt , kodas 036 Odą minkštinantis ir drėkinantis kūno kremas Be abejo, esate pastebėjusios, kad po ilgų maudynių kūno oda susiraukšlėja, o po skalbimo rankos išbrinksta. Paradoksalu, bet vanduo iš išorės nedrėkina odos, tik dar labiau ją sausina.  Drėkinamuose kremuose vandens būna nuo 20 iki 80 %.
Genera Crema Fluida emolliente e idratante – drėkinantis ir minkštinantis odą kremas  tai drėkinantis emulsijos pavidalo kremas, kuris yra ypatingai švelnus, jis išsaugo natūralų odos pH, drėkina odą, daro ją minkštą. Šio kremo sudėtyje esantis kokosų aliejus drėkina ir minkština odą, kolagenas daro odą elastingą, lygią, o taip pat išsaugo drėgmę. D-pantenolis, kuris mažina odos suerzinimus, tinka net ir sausai, vystančiai, šiurkščiai odai. Kremas skirtas visam kūnui, ypač tinka po maudymosi, prausimosi, kada odai ypatingai svarbu sustiprinti natūralųjį epidermio barjerą, neleidžiantį vandeniui išgaruoti. Puikiai įsigeria, nepalieka riebių žymių. Tinka visų tipų odai.

300 ml, 10,80 Lt, kodas 286 Stimuliuojantis dušo šampūnas vyrams
Blue water Doccia Shampoo - Blue water dušo putos ir šampūnas "2in1" su alaviju.
Tai nepaprastai geros sudėties produktas, kuriame panaudoti net penki gydomieji augalai: Aloe barbadensis, Centella asiatica, Malva sylvestris, Camomila recutita, Eucalyptus globulus ( alavijas, dedešva, ramunėlė, eukaliptas ), kurių kiekvienas daro savo teigiamą poveikį mūsų odai, plaukams ir visam organizmui. Puikiai plauna, maloniai putoja, stimuliuoja, suteikia energijos ir gyvybingumo.


250 ml, 16,70 Lt 944 Švelnus kasdieninis apsauginis kremas su alaviju ir medumi,
tai dar švelnesnis kasdieninis kremas, praturtintas naujais ingredientais, idealiai tinkantis rankoms, veido odai ir visam kūnui. Apsaugo odą nuo saulės, vėjo, šalčio ir teršalų, nesukelia paraudimo. Sudėtyje esantis saldžiųjų migdolų aliejus gerina kraujotaką, lygina ir minkština odą, grąžina aksomo švelnumą. Alavijas odą drėkina, ramina uždegimus, gydo spuogelius. Medus gerina kraujo apykaitą, t.y. gerina audinių mitybą, didina odos elastingumą, standumą, o taip pat minkština ir maitina, nes jame yra daug mikroelementų. Šis kremas lengvas, nepastebimas ant odos, nepalieka pėdsakų ant audinių. Ypač gerai tinka sausai ir nebejaunai odai, bet kurio tipo odai naudotinas, kai einame į šaltą orą arba kaip apsauga dirbantiems su kompiuteriu.


300 ml, 13,60 Lt 910 Intymus muilas su alaviju ir medetkomis

80 ml, 9,30 Lt 146 Antibakterinis rankų dezinfekavimo skystis su alaviju
 – kad apsisaugotume nuo gripo ir virusinių susirgimų.
Tai rankų higienai skirta želė.

Mūsų rankos kiekvieną dieną liečia daugybę daiktų. Kiekvieną kartą, kai paliečiate durų rankeną, pinigus, turėklus, maisto produktus ar kito žmogaus odą,  ant Jūsų rankų gali patekti mikrobų.
Tinkamas rankų plovimas yra viena iš pagrindinių asmens higienos ir maisto saugumo priemonių. Rankas reikia plauti prieš liečiant maistą, o ypač po to, kai lietėte žalią mėsą, paukštieną ir žuvį. Rankas taip pat reikia plauti pasinaudojus tualetu, jei čiaudėjote, kosėjote, lietėte plaukus ar veidą, rūkėte, tvarkėte šiukšles ar glostėte gyvūną.
Genera K.O. Germs – tai rankų higienai skirta želė su alijošiumi. Ji naikina nešvarumus ir kvapus per labai trumpą laiką. Veikia be vandens. Nepalieka jokių pėdsakų ar nemalonių pojūčių.
Ką reiškia pavadinimas?
K.O. yra angliškas trumpinys, reiškiantis nokautą (sporto terminas, naudojamas bokse, knock out [tariama nok aut] – reiškia „išmušti“). O germs – „mikrobai“. Tad pilnas mūsų naujojo produkto pavadinimas yra „Nokautas mikrobams“, kitaip sakant – mikrobų naikintojas.
K.O. Germs yra būtent tai, ko mums visiems šiandien reikia. Sudėtyje yra alijošiaus.
Ši želė skirta rankų higienai. Ji naikina mikrobus ant mūsų rankų, tad garantuoja idealią švarą net be vandens. Ypač aktualus tada, kai mes esame kelionėje, sporto salėje, mokykloje, mieste, po parduotuvių ir visuomeninio transporto, po pasisveikinimo su sergančiu, kai ruošiamės valgyti.
Tai rankų dezinfekavimo želė „Mikrobų naikintoja“, skirta naudoti be vandens, ypač patogi kelionėje ir viešose vietose. Giliai nuvalo rankų odą per keletą sekundžių. Nedidelis indelis su 80 ml priemonės gali būti nešiojamas rankinėje, jam visada atsiras vietos automobilio daiktų dėžutėje, net kišenėje. Visur, kur lengva jį rasti.