6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Augalinis proteinas - kviečių baltymai

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Sunday, March 27, 2011

Augalinis proteinas - kviečių baltymai

Kviečių proteinai ypatingai turtingi amino rūgščių, kurios būdamos artimos plaukuose esančio keratino ir kolageno amino rūgštims, puikiai susijungia ir atkuria pažeistų plaukų struktūrą. Ant plaukų bei galvos odos proteinai sudaro apsauginę plėvelę, kuri padeda išlaikyti natūralią drėgmę, saugo plaukus nuo žalingo saulės poveikio, šalina elektrostatinį krūvį, suteikia tvirtumo ir spindesio. Taip pat kviečių proteinai drėkina odą ir aktyvina odos ląstelių atsinaujinimą, pasižymi antioksidantinėmis savybėmis.


272 – 1000 ml, 16,90 Lt Švelnus neutralus šampūnas su augaliniais proteinais visiems plaukų tipams
tinkamas visų tipų plaukams, bet ypatingai rekomenduojamas ilgiems plaukams, nes jo sudėtyje esantis proteinas lengvina iššukavimą, švelnina ir atgaivina ilgus plaukus. Kviečių baltymai pagerina plaukų kondiciją, gali prasiskverbti į plauko šerdį ir palaikyti plauko drėgmę.

456 – 500 ml, 11,90 Lt Vaikiškas šampūnas su augaliniais proteinais be ašarų.
Šampūnas Genera Dolce Baby – tai neutrali ir švelniai veikianti plovimo priemonė, specialiai skirta plauti vaiko plaukus ir galvos odą. Neerzina ir negraužia akių, todėl vaikas pats gali išsiplauti galvą. Yra labai švelnus, skirtas dažnam naudojimui. Augaliniai proteinai prisitvirtina prie plaukų, suteikdami jiems ypatingo švelnumo ir gyvybinės jėgos, mažina elektrinimąsi. Puikiai tinka ir suaugusiesiems, kurių plaukai labai silpni arba esant dermatitams, psoriazei.

1309 – 500 ml, 11,90 Lt Ypatingai švelnus iššukavimą lengvinantis šampūnas vaikams.
Tai ypatingai švelnus vaikiškas šampūnas, kurio švelnūs plaunantys komponentai minkština plaukus, suteikia jiems purumo ir klusnumo, lengvina iššukavimą ir negraužia akių. Skirtas vaikams, tačiau tinka ir suaugusiems. Įspūdinga raudona spalva ir patogus indelio dizainas patrauks vaikų dėmesį, sukels susidomėjimą, o malonus nestiprus kvapas ir puiki šampūno kokybė pavers prausimąsi maloniausiu užsiėmimu. Tėveliai gali būti ramūs, nes šampūnas negraužia akių ir puikiai išsiplauna.

876 – 500 ml, 12,50 Lt  Vaikiškos dušo ir vonios putos
Dušo ir vonios putos Dolce Baby – švelnios ir neutralios – turi savo sudėtyje švelnių plaunančių medžiagų. Visiškai pritaikytos vaikų odai, išsaugo natūralų odos pH, švelniai plauna ir apsaugo nuo odos išsausėjimo. Negraužia akių, todėl vaikai patys gali maudytis vonioje ar praustis po dušu. Standžios putos suteiks papildomo malonumo, nes iš jų galima padaryti barzdą ar kepurę.
Naudojimas: Prausiantis po dušu, užpilkite nedidelį kiekį, prauskitės įprastu būdu, po to rūpestingai nuplaukite. Ruošdami vonią, išpilkite nedidelį kiekį putų po bėgančio vandens srove.