6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Vonios ir dušo putos - Genera

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Sunday, April 14, 2013

Vonios ir dušo putos - Genera












Dušo putos

Kūnui prausti geriausia naudoti specialias dušo želė, kurios dėl jose panaudotų augalų ekstraktų švelniai saugo mūsų odą nuo išsausėjimo. Dušo želė kūnui yra veiksminga – ji tonizuoja, atgaivina, suminkština odą ir normalizuoja pH. Dušo vandens srovė ne tik akimirksniu nuplauna nuo odos visus nešvarumus, bet ir tuo pačiu masažuoja bei išvalo poras. Tik reikia atsiminti, kad kasdieninis dušas neturi trukti ilgiau kaip 5 minutes, o optimali temperatūra 36-38 laipsniai. Rekomenduojama rinktis natūralias kempines ir naudoti jas tik du kartus per savaitę. 
Jeigu po darbo dienos jaučiatės mirtinai pavargusi ir tenorite prigulti, nes kojos tiesiog linksta, neskubėkite gerti vaistų. Geriau pasinerkite į šiltą, kvepiančią vonią. Ji ne tik panaikins nuovargį, suteiks jėgų ir žvalumo, bet ir pakels jūsų nuotaiką ir nuramins. Jau senovės egiptiečiams ir romėnams buvo žinoma stebuklinga kvapų galia, todėl pasinaudokite ja ir jūs. Voniai aromatizuoti labiausiai tinka vaisių, prieskonių, gėlių ekstraktai. Pirmosios žinios apie pasinėrimą į vandenį, siekiant gydomųjų ir profilaktinių tikslų, buvo įrašyti indų Vedose maždaug pusantro tūkstančio metų iki mūsų eros

Prekyboje turimos putos:


Baltojo muskuso kvapo dušo putos (kodas 156 - 1000 ml, 16,90 Lt) ypatingos dušo putos, kurios ne tik nuplauna ir atgaivina odą, suteikia malonų švaros pojūtį ir gaivumo kvapą. Jų pagrindinis ingredientas muskusas, nuo senovės laikų žinomas kaip stiprus afrodiziakas, pritraukia priešingos lyties asmenų dėmesį, atgaivina kūną ir sielą. Šios dušo putos ne tik puikiai putoja, švariai ir tausojančiai plauna odą ir palieka gaivų kvapą, bet ir atgaivina odą, padeda jos regeneracijai yra skirtos visai šeimai dažnam naudojimui. Neutralus pH 5,5 tinka bet kokiai odai.


Neutrali prausimosi želė – kremas, drėkinantis odą (kodas 258 - 1000 ml, 16,90 Lt) – tai dušo želė su kremu, kuri nesausina odos, nes joje esantis kremas susigeria į odą ir drėkina ją iš vidaus. Moteriškas vanilės ir migdolų kvapas, švelni konsistencija, malonios, standžios putos puikiai plauna odą, o sudėtyje esantis kremas drėkina ir maitina odą. Oda tampa švelni ir glotni, o malonus ilgalaikis aromatas apgaubia jus ir ilgam lieka ant kūno. Ypatinga formulė su pH 5,5, pasižyminti švelniu plaunančiu poveikiu dėl rūpestingai atrinktų plaunančių medžiagų ir minkštinančio, drėkinančio kremo veikimo. Švelnios putos ir lengvas malonus kvapas lemia puikią savijautą, o oda tampa maloniai švelni ir kvepianti.


Vonios putos su gervuogėmis ir muskusu – atpalaiduojančios (kodas 811 - 1000 ml, kaina 16,90 Lt). Nauja formulė, praturtinta vertingais ir veiksmingais ingredientais, puikiai ir tausojančiai plauna mūsų odą, palieka ją maloniai sudrėkintą ir švelniai kvepiančią. Malonus ir svaiginantis aromatas veikia relaksuojančiai, atpalaiduojančiai.


Vonios putos su kokosų pieneliu – drėkinančios ir maitinančios (kodas 828 - 1000 ml, kaina 16,90 Lt). Skirtos voniai ir dušui, praturtintos kokosų pieneliu, drėkinančios, maitinančios ir puoselėjančios odą. Jos puikiai putoja, švelniai plauna, palieka odą maloniai sudrėkintą, neišsausėjusią ir švelniai kvepiančią..