6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Genera - Skysti Muilai

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Sunday, April 14, 2013

Genera - Skysti Muilai

Skysti muilai


Dermatologai ir kosmetologai mano, kad gabalinis muilas, net ir aukščiausios kokybės, nėra sveikiausia prausimosi priemonė. Gabalinis muilas yra šarminis gaminys, o mūsų odos paviršius padengtas apsaugine rūgštinių medžiagų mantija, kurią lengvai pažeidžia muile esantys šarmai. Be to, muilas reaguoja su vandenyje esančiomis mineralinėmis medžiagomis, todėl ant odos paviršiaus gali susikaupti nuosėdos ir užkimšti poras. Rankoms ir kūnui prausti rekomenduojamas skystas muilas, kuris yra puiki gabalinio muilo alternatyva. Geras muilas veikia neutraliai ( jei pH 7 ) arba rūgščiai (t.y. jo pH turi būti 5,4 – 5,9 ). Visų firmos Fairness muilų pH yra neutralus.

Pateikiame jums prekyboje turimus Generos Muilus:

Neutralus skystas muilas su muskusu (kodas 873 - 1000 ml, 19,40Lt).

 Naujasis muilas turi daug privalumų, kad taptų vienu iš pačių perkamiausių produktų - tai maloni kremo pavidalo konsistencija, švelnus baltojo muskuso aromatas, naujo dizaino ir kokybiškesnės plastmasės indelis, šiuolaikiškas dozatorius, puikios putojančios ir plaunančios savybės, palengvinančios netgi kriauklės išplovimą. Neutrali pH formulė garantuoja švelnų plovimą, sudėtyje esantis glicerinas minkština, drėkina ir saugo odą.


Skystas muilas su citrinos sultimis (852 - 1000 ml, 19,40 Lt)

 puikiai šalina riebalus ir naikina ryškius virtuvės kvapus – svogūnų, česnakų, žuvies, paukštienos... Muilas su citrinų sultimis gaivina bei dezinfekuoja odą, todėl yra nepakeičiamas, jei oda yra riebi ar labai suteršta. Citrinos sultys, esančios šio muilo sudėtyje, palaiko odos pH pusiausvyrą, gaivina, dezinfekuoja, sutraukia poras. Šis muilas nepakeičiamas jūsų virtuvėje, puikiai tinka rankoms plauti, pasižymi balinančiomis savybėmis, t.y. puikiai grąžina baltumą rankoms po mėlynių, obuolių, grybų. Nesausina odos, nes jo sudėtyje yra drėgmę pritraukiančio ir odą minkštinančio glicerino.


Neutralus skystas muilas su glicerinu ( kodas 074 - 500 ml, 11,80 Lt) (463 - 1000 ml, 19,40 Lt)

ne tik puikiai nuplauna nuo odos paviršiaus susikaupusius nešvarumus, bet ir minkština odą, Tai puiki alternatyva įprastam gabaliniam muilui, puikiai tinka rankoms, veidui ir kūnui. Šis švelnus skystas muilas, praturtintas glicerinu, savo formulės dėka tausoja odą ir padaro ją švelnią ir lygią, nes glicerinas pasižymi gebėjimu pritraukti drėgmę iš aplinkos ir tokiu būdu drėkinti odą. Šis muilas labai švelniai ir maloniai kvepia, yra higieniškas ir ekonomiškas, tinka rankoms, veidui, kūnui.


Antibakterinis skystas muilas (kodas 002 - 1000 ml, 19,40 Lt) 

naikina bakterijas nuo odos paviršiaus, yra ypatingai švelni, tausojanti odą plačios paskirties plovimo priemonė. Sudėtyje esantys augaliniai komponentai nesausina odos.









* Grožio putos, kodas 054 . Tai švelnus skystas muilas su ryžių pieneliu, kvepiantis jazminais ir kvapniąja kananga (ylang-ylang). Jis puikiai plauna, sukurdamas gausias kremo pavidalo putas, praturtintas minkštinančiais komponentais. Oda lieka minkšta, sudrėkinta ir maloniai kvepianti.



* Džiaugsmo žiedai, kodas 061. Tai švelnus skystas muilas su šilko proteinais, kvepiantis rožėmis ir migdolų žiedais. Jis puikiai plauna, sukurdamas gausias kremo pavidalo putas, praturtintas minkštinančiais komponentais. Oda lieka minkšta, švelni kaip šilkas ir maloniai kvepianti.



* Besišypsanti diena, kodas 078. Tai švelnus skystas muilas su ženšenio ekstraktu, kvepiantis apelsinų ir citrinų žiedų aromatu. Jis giliai plauna, sukurdamas gausias kremo pavidalo putas, praturtintas drėkinančiais komponentais. Minkština, drėkina ir švelniai kvėpina odą, suteikia jai energijos.