6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Asmenine higiena - Genera

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Sunday, April 14, 2013

Asmenine higiena - Genera

Veiksmingi Dezedorantai

Firmos Fairness dezodorantai Genera Deodorante stick Viridis (kodas 1026), Aqua (kodas 685), Iris (kodas 1033) ir Blue Water (kodas 330)  yra puikios kokybės: veiklioji antibakterinė medžiaga yra būtent farnezolas, jų sudėtyje nėra alkoholio, todėl jie tinka net ir labai jautriai odai. Jų veikimo laikas yra net 24 valandos. Jie yra geri ir tuo, kad nepalieka dėmių ant rūbų. Mūsų dezodorantuose nėra parabenų (konservantų), kurie yra laikomi vienais iš krūties vėžį sukeliančių veiksnių. Mūsų dezodorantuose taip pat nėra alkoholio!

Dezodorantus reikia tepti ant švaraus, sauso kūno ir leisti nudžiūti. Jų kvapas vos juntamas, švelnus ir gaivus, tinkantis ir vyrams, ir moterims. Dezodorantas Blue Water labiau skirtas vyrams – jis papildo vyrų liniją Blue Water, tačiau yra mėgstamas ir sportiškų moterų.

Firmos Fairness Roll-on dezodorantas Genera Deodorante Sensitive (kodas 552) yra skirtas gausiau, intensyviau prakaituojantiems žmonėms. Jis yra efektyvus ir švelnus, t.y. skirtas jautriai odai.

Antiperspirantai blokuoja prakaito išsiskyrimą, nes užkemša prakaito kanalus jų sudėtyje esančiomis kai kurių metalų (dažniausiai aliuminio) netirpiomis druskomis. Kuo antiperspirantai geri? Pažastys lieka sausos. Kuo jie blogi? Jie stabdo natūralius organizmo procesus, todėl jų nereikėtų naudoti tiems, kas gausiai prakaituoja, ruošiasi į sporto salę ar sauną. Tuomet prakaitas, negalėdamas pasišalinti, gali sukelti patinimą ar prakaito liaukų uždegimą. Firma Fairness negamina antiperspirantų, nes jie nėra saugūs organizmui, ypač naudojantis nuolatos.

Parfumuoti dezodorantai, jeigu jų sudėtyje yra antibakterinių medžiagų (triklozano arba farnezolo), taip pat kovoja su bakterijomis, ir dar suteikia kūnui malonų kvapą. Kuo jie geri? Juos galima purkšti ant viso kūno ir net ant rūbų. Kuo jie blogi? Dezodoranto kvapas turi derėti prie losjono po skutimosi arba kvepalų, kuriuos naudojame. Be to, iškart po depiliacijos, kol oda yra sudirgusi, geriau jų iškart nevartoti.


Burnos skalavimo skystis


Burnos skalavimo skystis nuo apnašų su pipirmėčių aliejumi (kodas 487 - 500 ml, 15,40 Lt) ir Šaltmėtinis burnos skalavimo skystis nuo apnašų(kodas 606 - 500 ml, 15,40 Lt).

Burnos skalavimo priemonė Genera buvo sukurta efektyviai atlikti šias funkcijas:
* padeda panaikinti bakterijų apnašas ir neleidžia joms formuotis,ramina dantenų uždegimus,
* eteriniai aliejai kovoja su blogu fermentacijos kvapu, palieka malonų gaivimo pojūtį,
Puikiai tinka naikinti aštraus maisto, gėrimų bei rūkalų kvapui. Vartojimas: Vartokite šį produktą neskiestą po dantų valymo, prieš miegą, po valgio ir tada, kai norite pajusti gaivumą ar panaikinti kvapą. Pripilkite dozavimo dangtelį ir skalaukite burną maždaug 30 sekundžių, bet nenurykite. Siekdami didesnio poveikio pusvalandį nevalgykite ir negerkite.

Intymios paskirties muilai

Skystas muilas intymiajai higienai su ramunėlėmis (kodas 678 - 300 ml, kaina 13,70Lt) Tai ypatingai švelnus produktas, kurio aktyvūs ingredientai švelniai plauna, rinktiniai paviršinio aktyvumo elementais lengvai dezinfekuoja ir dezodoruoja. Šio švelnaus muilo sudėtyje yra ramunėlių aliejaus (bisobololo), kuris mažina uždegimus, raminančiai veikia sudirgintą odą. Kiti augaliniai komponentai rūpinasi mūsų oda. Pantenolas gydo žaizdas. Sukuria atitinkamą aplinką, skirtą išsugoti teisingam moterų ir vyrų išorinės gleivinės biologiniam balansui, neerzina ir nesausina odos. Universali priemonė, kuri tinka plauti visam kūnui ir veidui, ypač gerai tinka jautriai, spuoguotai, problemiškai odai. Naudojimas: išspausti nedidelį kiekį ant delno ir praustis įprastu būdu. Prausiant kūną ir veidą – patrinti želė tarp delnų ir gautas putas tepti ant sudrėkintos odos. Gerai nuplauti.


Intymus muilas su malva ir liepžiedžiais (kodas 293- 300 ml, kaina 13,70).Dedešva (Malva sylvestris) švelniai valo, giliai sudrėkina ir minkština odą, gerina metabolinius procesus odoje, slopina uždegimus, ramina ir mažina paraudimą. Lyginant su kitais kosmetikoje naudojamais augalais, dedešvos pasižymi geriausiu minkštinamuoju ir drėkinamuoju veikimu, aktyvina organizmo apsauginius mechanizmus, reguliuoja riebalų balansą. Liepžiedžiai pasižymi antibakteriniu ir priešuždegiminiu poveikiu, ypač tinka sausai odai, daro ją elastingesnę ir švelnesnę.


Intymus muilas su alaviju ir medetkomis (kodas 910- 300 ml, kaina 13,70). Alavijo sudėtyje yra daug vertingų žmogaus odai mineralinių medžiagų, aminorūgščių, vitaminų, fermentų ir kitų darinių. Pasižymi antibakteriniu veikimu, gydo žaizdas, stimuliuoja naujų ląstelių augimą ir gerina medžiagų apykaitą. Įsigeria giliai į odą ir paodinį sluoksnį, gerina toksinų šalinimą. Sausai ir pažeistai odai teikia elastingumo ir minkštumo, efektyviai drėkina bei ramina. O medetkos naudojamos žaizdų, sumušimų, uždegimų gydymui, jos žaizdų gijimą, turi priešuždegiminių ir skausmą mažinančių savybių, tinkamas sausai, jautriai odai, egzemų gydymui.