6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Glicerinas jusu odai su Genera

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Sunday, March 27, 2011

Glicerinas jusu odai su Genera

Glicerinas prasiskverbia į giliąsias raginio odos sluoksnio zonas bei lieka ten, užtikrina odai  tinkamą drėkinimą, riboja vandens netekimą, saugo odą nuo išsausėjimo, žymiai pagerina epidermio minkštumą ir elastingumą.

Genera produktai su glicerinu:

Jūsų rankoms reikia švelnios priežiūros...


1000 ml, 19,40 Lt  kodas 463 – Skystas kremo pavidalo drėkinantis muilas su glicerinu
ne tik puikiai nuplauna nuo odos paviršiaus susikaupusius nešvarumus, bet ir minkština odą, Tai puiki alternatyva įprastam gabaliniam muilui, puikiai tinka rankoms, veidui ir kūnui. Šis švelnus skystas muilas, praturtintas glicerinu, savo formulės dėka tausoja odą ir padaro ją švelnią ir lygią, nes glicerinas pasižymi gebėjimu pritraukti drėgmę iš aplinkos ir tokiu būdu drėkinti odą. Šis muilas labai švelniai ir maloniai kvepia, yra higieniškas ir ekonomiškas, tinka rankoms, veidui, kūnui.

1000 ml, 19,40 Lt kodas 002 Antibakterinis skystas muilas su glicerinu ir antibakterinėmis medžiagomis
naikina bakterijas nuo odos paviršiaus, yra ypatingai švelni, tausojanti odą plačios paskirties plovimo priemonė. Sudėtyje esantys augaliniai komponentai nesausina odos.
 1000 ml, 19,40 Lt kodas 852 Virtuvinis skystas muilas su citrinos sultimis ir glicerinu – švelniai plauna, balina, naikina kvapus ir riebalus
puikiai šalina riebalus ir naikina ryškius virtuvės kvapus – svogūnų, česnakų, žuvies, paukštienos… Muilas su citrinų sultimis gaivina bei dezinfekuoja odą, todėl yra nepakeičiamas, jei oda yra riebi ar labai suteršta. Citrinos sultys, esančios šio muilo sudėtyje, palaiko odos pH pusiausvyrą, gaivina, dezinfekuoja, sutraukia poras. Šis muilas nepakeičiamas jūsų virtuvėje, puikiai tinka rankoms plauti, pasižymi balinančiomis savybėmis, t.y. puikiai grąžina baltumą rankoms po mėlynių, obuolių, grybų. Nesausina odos, nes jo sudėtyje yra drėgmę pritraukiančio ir odą minkštinančio glicerino.

Išpuoselėtos rankos, kurios neišduoda jūsų amžiaus ir profesijos...

kodas 415 – 100 ml, 8,10 Lt  Drėkinantis ir regeneruojantis rankų kremas
Rankų kremas tiubelėje, išsiskiria ypatingu drėkinančiu ir minkštinančiu efektu. 

19,40 Lt Kreminis drėkinantis skystas muilas su glicerinu ir natūraliais priedais.
kodas 873 – 1000 ml,
Naujasis muilas turi daug privalumų, kad taptų vienu iš pačių perkamiausių produktų – tai maloni kremo pavidalo konsistencija, švelnus baltojo muskuso aromatas, naujo dizaino ir kokybiškesnės plastmasės indelis, šiuolaikiškas dozatorius, puikios putojančios ir plaunančios savybės. Neutrali pH formulė garantuoja švelnų plovimą, sudėtyje esantis glicerinas minkština, drėkina ir saugo odą.

15,60 Lt Gražių rankų kremas su glicerinu
kodas 593 – 250 ml,
patikimai kovoja su rankų paraudimu, šiurkštumu, grąžina jūsų rankoms minkštumą ir švelnumą. Glicerinu praturtinta sudėtis akimirksniu pašalina vėjo ir šalčio sukeltą paraudimą, šiurkštumą. Glicerinas neįsigeria į epidermį, bet jo paviršiuje sukuria apsauginį sluoksnį, trukdantį vandeniui garuoti, todėl oda nepraranda savo sukauptų atsargų ir lieka švelni ir lygi. Šis kremas savo sudėtyje turi saldžiojo migdolo aliejaus ir kokosų aliejaus, kurie išlygina odą, suteikia jai švelnumo ir drėkina. O alantoinas didina odos elastingumą netgi tada, kai oda yra suskeldėjusi ir sutrūkinėjusi. Siekiant geriausių rezultatų rekomenduojama pamirkyti rankas šiltame vandenyje 5 minutes, po to nusausinti, užtepti nedidelį kiekį kremo ir pamasažuoti, kol pilnai susigers. Taip pat gali būti naudojamas kaip naktinis kremas veidui, ypač jeigu veido oda yra nugairinta vėjo, sužvarbusi ir šiurkšti. Beje, šis kremas puikiai tinka ir profesionaliam rankų masažui, ir kasdieniniam naudojimui darbo vietoje ar namuose. Didžiausias jo privalumas – jis puikiai minkština, maitina rankų odą ir nepalieka riebių dėmių ant popierių, kuriuos mes po to liečiame.

11,80 Lt Akių makiažo valiklis, švelniai valantis ir drėkinantis
kodas 937 – 250 ml,
Jis yra neriebus ir švelniai kvepiantis, skirtas efektyviai jautrios odos aplink akis priežiūrai. Jo sudėtyje yra glicerino, kuris drėkina odą, sukurdamas apsauginę plėvelę ir neleisdamas drėgmei išgaruoti; taip pat pantenolio, kuris sulaiko drėgmę ir mažina sudirgimą, ir kolageno, kuris kaupia drėgmę. Ramunėlės ir hamamelis veikia antiseptiškai. Puikiai nuvalo ir drėgmei atsparų tušą.
Veikimas: tinka visų tipų odai, puikiai pašalina dažus nuo akių ir nesuerzina odos, palieka ją švarią ir atgaivintą. Nereikia stipriai trinti odos ir tempti, tereikia valikliu sudrėkintą tamponą keletą priglausti prie akių.