6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Įvertinkite ir pamilkite naują aromatą Nr.6!

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Sunday, November 14, 2010

Įvertinkite ir pamilkite naują aromatą Nr.6!

Šilti ir moteriški rytietiški aromatai tampa ypatingai aktualūs šaltuoju metų laiku. Juk rytietiškų aromatų kompozicijose dažniausiai yra naudojami tokie šildantys komponentai kaip muskusas, vanilė, ambra, pačiulė...
„Kosmita Collection“ aromatų sąrašą papildė vienas labai populiarus aromatas iš gaivių rytietiškų aromatų grupės - Coco Mademoiselle, sukurtas firmos Chanel.
Aromatas prasideda intensyvia ir gaivia apelsino ir ličio vaisiaus nata, ją papildo bergamotas su lengvu greipfruto kartumu. Skaidrus jų gaivumas įsilieja į gėlinę aromato širdį, kurią sudaro švelnios jazminų ir rožių lapelių natos. O aromatą užbaigia lengvas ir aromatingas pačiulės, vetiverio ir saldus burbonų vanilės bei baltojo muskuso šleifas.
Šio aromato gaivumas yra ryškus ir spinduliuojantis, jo prieskoninės natos lengvos ir šildančios. Jis dovanoja mums gundantį lengvumą ir švelnią vilionę, kuriai neįmanoma atsispirti.
Coco moteris yra absoliučiai moderni, elegantiška, subtili, laisva ir žavinti. Todėl ir ją supantis aromatas yra nenusakomai švelnus ir jausmingas. Jis alsuoja šviesa ir tyrumu, jis sukurtas šiuolaikiškai jaunai moteriai su nepriekaištingu skoniu ir puikiu grožio pajautimu.

Mūsų kolekcijoje jis pažymėtas šeštuoju numeriu. Turime 2 ml mėginukus ir 15 ml kvepalus