6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Relakso kaukė – poilsis per keletą minučių

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Wednesday, November 17, 2010

Relakso kaukė – poilsis per keletą minučių

 Relakso kaukė, kodas 4520, kaina  12,00 Lt
     Šį puikų aksesuarą moterys mėgsta vadinti „rožiniais akiniais“. Ir sudeda į šį pavadinimą visą moterišką rožinio pasaulio matymo džiaugsmą.

Kam reikalinga relakso kaukė („rožiniai akiniai“)?

Mūsų grožiui labiausiai kenkia neigiamos emocijos, nuovargis, stresas. Kai esame pavargę, atrodome daug prasčiau. Relakso kaukė yra skirta tiems atvejams, kai jaučiamės pavargę, esame sudirgę, kai yra nuvargę akys nuo ilgo žiūrėjimo į kompiuterį ar ilgo skaitymo, kai norime greitai atsigauti, pailsėti, pažvalėti ir gražiai atrodyti. Tereikia 10-15 minučių poilsio su kauke – ir Jūs jausitės pailsėję, pažvalėję, atsigavę vėl nerti į gyvenimo džiaugsmų sūkurį.

Kaip naudojama relakso kaukė?

Kaukę užsidedame ant akių kaip domino akinius. Jos vidus yra užpildytas nesušylančia ir gerai šaltį išsaugančia substancija, todėl mūsų akys ir smilkiniai yra maloniai atvėsinami, o tai suteikia atsipalaidavimą, relaksą, poilsį. Be to, relakso kaukė pridengia mūsų akis, paslepia mus nuo pasaulio, leidžia trumpam atsiriboti nuo visų problemų, rūpesčių ir atsipalaiduoti. Tai maloni savęs mylėjimo ir lepinimo akimirka. Tyli muzika, puodelis arbatos, patogus fotelis ir 10 minučių ramybės su relakso kauke daro stebuklus – Jūs pakylate pailsėję, atsigavę, nusimetę nuovargį.

Relakso kaukė kelionėje.

Relakso kaukę labai patogu pasiimti su savimi į kelionę. Visur – ir traukinyje, ir autobuse, ir lėktuve, Jūs jausitės apsaugoti nuo nereikalingų vaizdų, šviesos ir žmonių, Jūs bet kur galėsite atsiriboti ir mėgautis poilsiu ar netgi miegu, nes Jūsų neblaškys aplinkinė šviesa arba mirgantis televizoriuas ekranas.

Relakso kaukės saugojimas.

Laikykite kaukę šaldytuvo apačioje, kad kiekvieną kartą ji būtų vėsi ir gaivinanti.

Relakso kaukė – kad atsigautumėte prieš svarbius gyvenimo momentus!