6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Du nauji moteriški aromatai

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Sunday, November 14, 2010

Du nauji moteriški aromatai

Mūsų aromatų kolekciją papildė du moteriški aromatai: Gucci Flora ir Lacoste Femme de Lacoste Collection Voyage analogai.


Gucci Flora analogas

2009 metai sukurti Gucci Flora by Gucci kvepalai moterims yra skirti geismingai jaunai merginai. Jų aromatas be galo moteriškas, žadinantis stiprų geismą ir kupinas kontrastų. Aromato kompozicijos pagrindą sudaro rožių ir kvepenių (retų subtiliais žiedais žydinčių iš Kinijos kilusių augalų) aromatas. Gaivus citrusų ir bijūnų dvelksmas suteikia geismą žadinančio jaunatviškumo, o galiausiai juntamas stiprus santalų ir pačiulių kvapas yra skiriamasis Gucci kvepalų bruožas.

Skaidrus gėlių aromatas skirtas jausmingai jaunystei, jos natūralumui, žavesiui ir švelnumui. Gucci Flora piešia savo “šeimininkės” paveikslą, įpindamas į vėjo alsavimą gėlių gaivą ir prieskonių ūkaną. Jo pagrindinė herojė – ji, jauna ir šmaikšti amazonė, su savo desperatiškais poelgiais ir atvirais norais. Ji – pavasario ir gėlių dievaitė! Jos vardas – Gucci Flora!
Viršutinės natos: citrusai, mandarinai, bijūnai;
Vidurinės natos: rožių ir kvepenių žiedai;
Pagrindinės natos: rausvieji pipirai, santalai. Kvapo pobūdis: elegantiškas, natūralus, kupinas spontaniškumo.
Tipas: gėlių.


Lacoste Femme de Lacoste Collection Voyage analogas

Semdamasi įkvėpimo kelionėse ir turne po egzotiškas šalis, Lacoste sukūrė eksliuzyvinę kruizinę kolekciją Lacoste Collection Voyage ir pašventė savo naująjį aromatą šiuolaikinei moteriai, dievinančiai nuotykius ir naujus atradimus. Ji pasirengusi kelionėms po tolimas šalis, kur šilti vėjai glostys jos odą subtiliais smilkalais ir retais prieskoniais. Čia ji pasijus iš tikrųjų laisva ir nesukaustyta, iš romantiškos svajingos merginos virsdama lemtinga fatališka moterim – femme fatale. Sukūrimo metai: 2009 metai.