6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Mineralinė biri pudra Miss Cop su šepetėliu

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Thursday, February 3, 2011

Mineralinė biri pudra Miss Cop su šepetėliu

           Biri pudra yra ypač aktuali vasarą, kai mūsų oda daugiau prakaituoja, dažniau blizga, sunkiau laikosi makiažas. Galite visam laikui pamiršti apie riebią ir blizgančią odą, nes biri mineralinė pudra pati yra matinė, tad neblizga ant odos, itin lygiai ją dengia, leidžia jai laisvai kvėpuoti, maskuoja nelygumus, suteikia veidui gaivos ir natūralaus švytėjimo. Galima drąsiai sakyti, kad mineralinė pudra yra šio sezono naujovė. Paprastas pudras į mineralinę pudrą kaipmat iškeitė tokios pasaulinio garso žvaigždės kaip Jennifer Aniston, Sharon Stone, Madonna, Naomi Campbell ir daugelis kitų.
Kodėl mineralinė pudra taip žaibiškai užkariavo gražuolių širdis? Kuo ji ypatinga? Mineralinė pudra pagaminta iš skaidrių mineralų, kurie atrodo kaip milteliai. Nors ji yra miltelių pavidalo, veikia kaip skysta pudra: lengvai pasiskirsto ant veido, susilieja su jo spalva, puikiai maskuoja ir gaivina veido odą bei užfiksuoja makiažą. Sudėtyje esančių mineralų dėka oda tampa švytinti, juntamas lengvumo pojūtis. Mūsų pudra yra tokia kokybiška, o jos atspalvis yra toks natūralus ir peršviečiamas, kad visiškai nesimato, jog oda pudruota. Ji tiesiog atrodo lygi ir švytinti. Mineralinė pudra ne tik lygiai padengia odą, bet ir drėkina ją bei pamaitina naudingomis medžiagomis, kurių yra mineraluose. Sakoma, kad reguliariai ją vartojant, oda akivaizdžiai pagražėja. Net ir atėjus vakarui, oda, papudruota mineraline pudra, atrodo gaiviai ir šviežiai.

Norint pudrą lygiai paskirstyti ant veido, reikalingas didelis šepetėlis, kuris įeina į mūsų Miss Cop birios mineralinės pudros rinkinį. Šiuo šepetėliu paimamas labai nedidelis miltelių kiekis, kuris prasiskverbia pro skylutes, ir sukamaisiais judesiais įmasažuojamas į odą. Miltelių reikia labai nedaug, tad ši pudra labai ekonomiška. Kaina tikrai prieinama, turint galvoje, kad ši pudra atlieka ir kreminės, ir kompaktinės pudros funkcijas. Mūsų mineralinėje pudroje nėra spirito, talko, dažomųjų ir kvapiųjų medžiagų, mineralinio aliejaus, konservantų, todėl ji tinka net ir alergiškai veido odai. Kadangi ši pudra neužkemša porų, nieko blogo nenutiks, jei kokį kartą atsigulsite ir nenusivaliusios makiažo. Mineralinė pudra ypač gerai sugeria odos riebalus, todėl ja padengtas riebus veidas visą dieną išlieka matinis. Itin smulkūs pigmentai neslepia natūralaus odos atspalvio, tačiau paslepia nedidelius trūkumus.

Drąsiai galime teigti, kad tai vienas naujausių grožio imperijos išradimų, kuris kaip mat sužavėjo užsienio žvaigždes. Ši pudra pagaminta iš natūralaus mineralo žėručio bei krakmolo, kuris, kaip žinoma, sugeria riebalus, odą padaro švelnią ir lygią.

Tinka visų tipų odai. Peršviečiama natūralaus atspalvio mikroskopinio dydžio dulkelių pudra suteikia odai sveiką ir gaivią išvaizdą bei perlų švytėjimą. Sudėtyje esantis žėrutis išsklaido šviesą, slepia odos defektus ir puikiai apsaugo jautrią odą.

Talpa 18,9 g. Kodas 4083. Kaina 35,00 Lt