6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Maitinantis šampūnas ir švelni dušo želė su irisu ir gardenija

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Friday, July 15, 2011

Maitinantis šampūnas ir švelni dušo želė su irisu ir gardenija

     Jus nustebins ir sužavės švelnus, geidulingas aromatas naujo universalaus produkto – dušo želė ir šampūno. Jo subtilus prisilietimas ir egzotiškas, viliojantis dvelksmas patiks iš karto, o plaukus ir odą stiprinantį ir atstatantį poveikį jūs būtinai pajusite ir įvertinsite. Šis produktas atpalaiduoja jūsų kūną ir maitina bei švelniai, tausojančiai veikia jūsų plaukus.


Florencinio vilkdalgio šaknų milteliai, esantys sudėtyje, pasižymi stimuliuojančiu ir jauninančiu poveikiu, stiprina odą, nes stabdo baltymų suirimą. Dėl jo poveikio darosi ne tokios gilios raukšlės, didėja odos elastingumas ir gerėja drėkinimas. Florencinio vilkdalgio poveikis yra artimas poveikiui moteriško harmono estrogeno, kuris saugo odos jaunystę ir plaukų purumą, kuris padeda kovoti su raukšlių formavimusi, odos išsausėjimu ir suglebimu. Kvapas primena žibuoklę.

Gardenia Тahitensis arba Tiare Gardenia Flower – oficialus Prancūzijos Polinezijos ir Kuko salų simbolis. Šis gražus žiedas, primenantis žvaigždę, augantis ant nedidelių krūmų, daugybę amžių naudojamas patalpoms puošti ir aromatizuoti, o žiedų girliandomis puošiasi žmonės. Stiprus, salsvas ir gundantis aromatas primena tuberozos aromatą su lengvomis obelų žiedų natomis.

Eteriniame Taičio gardenijos žiedų aliejuje yra daug aktyvių ir vertingų medžiagų. Kosmetikoje jis naudojamas kaip minkštinantis, regeneruojantis, net kaip antiseptinis ir priešgrybelinis priedas. Iš Taičio gardenijos žiedų išgaunamas aliejus drėkina ir regeneruoja jau pažeistus plaukus, suteikia jiems blizgesio, minkštumo.

Taigi, naujasis turtingos sudėties produktas naujo dizaino indelyje jums tikrai patiks.

Kodas 306, talpa 300 ml.

Kaina  10,80 Lt