6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Naujas apsauginis kremas veidui

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Thursday, April 8, 2010

Naujas apsauginis kremas veidui

    Pirmieji pavasarinės saulės spinduliai išryškina pirmąsias strazdanėles, kurias paskui išnaikinti nėra taip paprasta, tad apsauginius kremus nuo saulės reikia pradėti naudoti ankstyvą pavasarį. Jautriai, padidintos pigmentacijos ir linkusiai į alergiją odai apsaugoti patartina rinktis apsaugos nuo saulės priemones, kurios yra pritaikytos odai drėkinti, maitinti bei minkštinti. Būtent tokį naują ir puikų produktą pristatome šiandien.

Apsauginis kremas veidui su koenzymu Q10 ir vitaminu E, pasižymintis antiaging poveikiu (prieš senėjimą), SPF 30.
Jis skirtas saulės sezono pradžiai, jo veiklieji ingredientai palaiko teisingą odos drėkinimą ir elastingumą. Kitaip sakant, tai yra puikios sudėties kremas odos jaunystės išsaugojimui ir apsaugai nuo senėjimo bei žalingo saulės poveikio.
Kodas 767, 100 ml kaina 20,00 Lt.

Naujasis kremas yra dar veiksmingesnis, nes jame profesionaliai naudojama UVA ir UVB filtrų technologija, puikiai užsirekomendavusi ankstesniuose produktuose. Galime pasidžiaugti, kad „Fairness kosmetikos laboratorija“ sukūrė dar vieną naujausią saulės apsaugos produktą ir dar kartą įtvirtino savo pirmaujančią poziciją tokioje svarbioje ir aktualioje kosmetologijos srityje kaip apsauga nuo saulės.

Jūsų oda nusipelno saugaus įdegio!