6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Biologiškai aktyvus maisto papildas Senos vaisiai („Kiniškos kavos pupelės“)

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Tuesday, February 11, 2014

Biologiškai aktyvus maisto papildas Senos vaisiai („Kiniškos kavos pupelės“)

Absoliučiai sveiki žmonės mūsų laikais sutinkami retai. Vienam skauda galvą, kitą vargina nemiga, trečias kenčia nuo alergijos, ketvirtam staigiai blogėja regėjimas... Atrodytų, kad kiekvienas turi savo negalavimą, tačiau visų šių problemų priežastis yra viena – problemos su žarnynu.  Šiuolaikiniai medicininiai tyrinėjimai rodo, kad praktiškai nėra žmonių su idealiai funkcionuojančiu žarnynu. Sulaukus 30 metų mūsų žarnyne susikaupia nuo 5 iki 16 kg nesuvirškinto maisto sankaupų. Ir ši masė ne šiaip sau guli, o pūva, irsta, nuodydama kraują savo nuodais ir toksinais. O kraujas nuneša tuos toksinus į kiekvieną mūsų organizmo ląstelę. Vyksta lėtas, bet neišvengiamas organizmo nuodijimas.

Aleksandrijos senos vaisiai (arba „Kiniškos kavos pupelės“)

-->
TianDe „Kiniškos kavos pupelės“ – tai arbata iš Aleksandrijos senos vaisių, kuri užplikyta savo skoniu primena kavos gėrimą.  Antrachinonai, esantys senos vaisiuose, švelniai normalizuoja kepenų ir žarnyno darbą, padeda geriau pašalinti šlakus ir toksinus, dėl to daug kas keičiasi į gera: * normalizuojasi žarnyno veikla; * stiprėja imunitetas; * gerėja odos spalva; *gerėja regėjimas;  * stabilizuojasi širdies-kraujagyslių sistemos darbas, * normalizuojasi kraujospūdis; * valosi kraujas; * mažėja jautrios odos dirglumas, gerėja odos būklė; * didėja darbingumas; *mažėja viršsvoris; * gerėja plaukų sveikata, jie tampa žvilgantys, elastingi, purūs; * gerėja bendra savijauta; * normalizuojasi žarnų turinio pašalinimas, o tai mažina cholesterino ir cukraus kiekį kraujyje.

Sudėtis: Aleksandrijos senos vaisiai 100 %.  Pakuotė: 1 pakelis 10 g, didelėje pakuotėje yra 20 pakelių.

Naudojimas: 1/2 arbatinio šaukštelio vaisių (2 g) užpilti 1 stikline (200 ml) verdančio vandens ir palaikyti 15 minučių (geriausia - termose). Gerti suaugusiems po 1 stiklinę 2 kartus per dieną valgant. Rekomenduojama naudoti 2 savaites.  Kontraindikacijos: Polinkis į viduriavimą, individualus jautrumas atskiriems maisto papildo komponentams, nėštumas, maitinimas krūtimi.  Prieš naudojimą rekomenduojama pasitarti su gydytoju.

Kodas 120106. Kaina konsultantui 2,00 Lt, klientui 3,08 Lt.
Susidomėjote?