6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Teiande žolelių arbatos - „Moterų sveikata“ - profilaktika ir gydymas

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Tuesday, February 4, 2014

Teiande žolelių arbatos - „Moterų sveikata“ - profilaktika ir gydymas


„Moterų sveikata“ - profilaktika ir gydymas

Visos programos „Moterų sveikata“ vaistažolių arbatos turi sudėtyje unikalų savo sveikatinančiu poveikiu augalą – kininį skudutį. Ši vaistažolė – šaltinis gamtinių estrogenų, vitamino  E ir esencinių riebiųjų rūgščių. Jas galima naudoti profilaktikai arba kompleksiškai gydant moterų lytinės sferos uždegimus (endometritas, salpingooforektomija, kolpitas, vaginitas...), mėnesinių ciklo sutrikimui, priešmenstrualiniam sindromui, o taip pat siekiant padidinti organizmo atsparumui visiems nepalankiems aplinkos faktoriams.               

Žolelių arbata su kininiu skudučiu ir vienašale užgina moterims

Vienašalė užgina (rusiškai Боровая матка) plačiai žinoma liaudies medicinoje kaip stipriausia priemonė uždegiminių ginekologinių ligų gydymui. Pasižymi stipriai išreikštu priešuždegiminiu, priešmikrobiniu, priešvėžiniu, skausmą mažinančiu ir šlapimą varančiu veikimu. Efektyviai padeda palaikyti imunitetą. Ji sugeba padidinti gimdos ir jos priedėlių  funkcinį aktyvumą, vadinasi, gali pagerinti reproduktyvinės sistemos funkcijas ir netgi kovoti su nevaisingumu! Esant uždegiminiams procesams puikius rezultatus duoda kompleksinis šios arbatos ir TianDe įklotų „Gyvenimo energija”, esant „disharmoniniams” negalavuimams – su įklotais „Žolių energija”.  Arbata gali būti naudojama esant menstruacijų ciklo sutrikimams. Ši arbata gali padėti kiekvienam šeimos nariui įveikti inkstų, šlapimo pūslės ir šlapimtakių  uždegimus, o taip pat apsaugoti nuo jų atsiradimo.  Sudėtis: vienašalė užgina, varnalėšų šaknys, vingiorykštė, šalavijų lapai, raudonėlių žolė, kininio skudučio šaknys ir šakniastiebiai, dilgėlių lapai, saldymedžio šaknys ir šakniastiebiai. Naudojimas: 1 maišelį (1,5 g) užpilti stikline verdančio vandens, palaikyti 10-15 min., išspausti. Gerti suaugusiems po 1 stiklinę 2 kartus per dieną valgant. Rekomenduojamas naudojimo laikas – 3-4 savaitės. Prieš naudodami pasitarkite su gydytoju. Kontraindikacijos: individualus komponentų netoleravimas, nėštumas ir maitinimas krūtimi. Nenaudoti kartu su vaistais. Kodas 113901. Kaina 35,96 Lt.

                    Žolelių arbata su kininiu skudučiu ir radiola        - ginekologinių susirgimų profilaktika ir gydymas

Radiola  (красная щетка) auga tik Altajaus aukštikalnės ir niekur kitur daugiau visame pasaulyje nesutinkama. Ji yra pati stipriausia iš imuninių ir adaptageninių priemonių. Unikali jos savybė – gebėjimas atjauninti organizmą: jos padedamas nesveikas organas ne tik pasveiksta, bet ir išgyja, bet ir tampa biologiškai jaunesnis. Dar daugiau, radiola turi retą gamtinį hormoną, kuris panaikina endokrininius sutrikimus. Rekomenduojama mastopatijos, gimdos miomos, erozijos, cistų, endometriozės profilaktikai ir gydymui, esant skausmingoms ir nereguliarioms mėnesinėms, įvairios etiologijos augliams, o taip pat siekiant skatinti audinių regeneraciją, skatinti hormonų sintezę ir siekiant padidinti organizmo atsparumą visiems nepalankiems aplinkos faktoriams. Sudėtis: radiolos  šaknis ir šakniastiebiai,  kininio skudučio šaknis ir šakniastiebiai, kalendulos žiedai, linų sėklos, vaistinių ramunėlių žiedai, purpurinės ežiuolės žolė. Naudojimas: 1 maišelį (1,5 g) užpilti stikline verdančio vandens, palaikyti 10-15 min., išspausti, išimti. Gerti suaugusiems po 1 stiklinę 3 kartus per dieną valgant. Rekomenduojamas naudojimo laikas – 3-4 savaitės. Prieš naudodami pasitarkite su gydytoju. Kontraindikacijos: individualus komponentų netoleravimas, nėštumas, maitinimas krūtimi, padidėjęs kraujospūdis, padidėjęs nervingumas, nemiga, progresuojančios sisteminės ligos. Nenaudoti kartu su vaistais.Kodas 113902. Kaina 35,96 Lt.

                     Žolelių arbata su kininiu skudučiu ir vingiorykšte moterims

Galima naudoti profilaktikai ir kompleksiškai gydant pieno liaukos susirgimus, fibrocistinę mastopatiją, padeda, kai reikia priešuždegiminio ir skausmą mažinančio poveikio, šalina endokrininius moters organizmo sutrikimus. Šioje arbatoje naudojamas kompleksas iš vingiorykštės, varnalėšų šaknų bei saldymedžio  šaknų ir šakniastiebių, kuris pasižymi priešuždegiminiu, kraują valančiu,  priešvėžiniu, imunomoduliuojančiu, priešvirusiniu veikimu.  Sudėtis: kinietiško skudučio šaknis ir šakniastiebiai, varnalėšų šaknys, vingiorykštė žolė, mairūnas, vaistinių ramunėlių žiedai, debesylo šaknys ir šakniastiebiai, saldymedžio šaknys ir šakniastiebiai, sukatžolė. Naudojimas: 1 maišelį (1,5 g) užpilti stikline verdančio vandens, palaikyti 10-15 min., išspausti, išimti. Gerti suaugusiems po 1 stiklinę 3 kartus per dieną valgant. Rekomenduojamas naudojimo laikas – 3-4 savaitės. Prieš naudodami pasitarkite su gydytoju. Kontraindikacijos: individualus komponentų netoleravimas, nėštumas, maitinimas krūtimi. Nenaudoti kartu su vaistais. Kodas 113903. Kaina  35,96 Lt.

Žolelių arbata su kininiu skudučiu ir šalaviju moterims   organizmo stiprinimas

Ši žolelių arbata gali būti naudojama siekiant palaikyti organizmo būklę menopauzės metu, stabilizuoti hormonų balansą, kraujo spaudimo normalizavimui, nervingumui mažinti, psichinio ir fizinio darbingumo gerinimui. Vaistinis šalavijas jau nuo seniausių laikų yra vadinamas augalu, kuris pailgina gyvenimą. Hipokratas jį vadino „gyvybės gelbėtoju“, o Europos pietuose jis vadinamas „šventąja žole“, nes yra tikras lobynas fitohormonų, normalizuojančių vidaus sekrecijos liaukų veiklą. Jie yra analogiški moterų lytiniams hormonams ir pasižymi jauninančiu poveikiu.  Sudėtis: kininio skudučio šaknys, purpurinės ežiuolės žolė, melisos lapai, šalavijo lapai, vienašalė užgina, japonų sakuros vaisiai, kalendulos žiedai, pušies žievė, gervuogių lapai. Naudojimas: 1 maišelį užpilti stikline verdančio vandens, palaikyti 10-15 min., išspausti, išimti. Gerti suaugusiems po 1 stiklinę 2 kartus per dieną valgant. Rekomenduojama naudoti 3-4 savaites. Prieš naudodami pasitarkite su gydytoju. Kontraindikacijos: individualus komponentų netoleravimas, nėštumas, maitinimas krūtimi, progresuojančios sisteminės ligos (tuberkuliozė, leukemija, išsėtinė sklerozė, kolagenozė). Nenaudoti kartu su vaistais.

Kodas 113904.  Kaina 35,96 Lt
 
Uzsisakykite pasiteirauk@gmail.com