6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Perlai – tai vaistai kriauklėje

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Thursday, February 20, 2014

Perlai – tai vaistai kriauklėje


Perlai vadinami labai poetiškai: „jūros ašaros“, „sustingę lietaus lašai“, „suakmenėjusi mėnulio šviesa“... Visais laikais perlai naudoti medicinoje. Buvo laikoma, kad perlas išsaugo grožį ir jaunystę. Kilmingos damos Kinijoje gerdavo perlų ekstraktą, tikėdamosi susigrąžinti jaunystę. Laikoma, kad tiems, kas nuolatos nešioja perlus ant kaklo, sekasi meilėje ir sėkmingai klostosi šeimyninis gyvenimas, o vėrinys dar ir saugo nuo gerklės ligų.

Senovėje žmonės tikėjo, kad perlai padeda atsikratyti daugybės ligų, o šiuolaikinė medicina įrodė tai patvirtinančiais faktais. Šiandien kosmetikos gamintojai deda perlų pudros į įvairias kosmetikos priemones. Perlų pudra – labai vertingas kosmetikos gaminių komponentas. Perlų kriauklėse esanti organinė baltyminės kilmės medžiaga konchiolinas,  turintis savo sudėtyje daugiau amino rūgščių nei šilkas, suteikia odai gausybę mikroelementų (aktyvus kalcis, magnis, cinkas, manganas, selenas ir t.t.). Patekęs į odos lygmenį konchiolinas pradeda skatinti ląstelių regeneraciją, sumažina gilias ir smulkias raukšles, stabdo veido ir odos senėjimo procesus - oda tampa lygesnė ir atgauna prarastą elastingumą. Taipogi jis sustiprina superoksido dismutazės aktyvumą, todėl šalinami laisvieji radikalai ir sustabdomas priešlaikinio senėjimo procesas, oda ilgiau išlieka jauna ir skaisti. Perlai šviesina odą, saugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo ir naikina strazdanas bei tarnauja kaip UV spindulių filtras – apsauga nuo žalingo saulės poveikio. Perlas tarsi perduoda odai savo baltumą ir spindesį. Ne veltui Koko Šanel visą gyvenimą dėvėjo perlų vėrinį.

Priemonės su perlų pudra kosmetologijoje yra vertinamos kaip jauninančios ir lėtinančios senėjimo procesus.

Kompanija TianDe siūlo mums keletą produktų su perlų pudra

Mask for neck and face with extract of bird’s nest and pearl powder Dual System* Kaukė veidui ir kaklui su kregždutės lizdo ekstraktu ir perlų pudra, kodas 51408. Kaina 8,93 Lt.
UŽSAKYTI
Ji leidžia net brandaus amžiaus ponioms atrodyti gerokai jauniau savo metų. Ši kaukė stangrina ir patempia odą, modeliuoja veido ovalą, pašalina maišelius po akimis ir dvigubą pagurklį, apsaugo nuo riebalų kaupimosi poodiniuose audiniuose, reguliuoja limfos nutekėjimą ir kraujo mikrocirkuliaciją, maitina odą mikroelementais ir vitaminais, pasižymi ryškiu anti-senėjimo poveikiu, jaunina ir tonizuoja odą. Reguliariai naudojama didina odos plastiškumą, lygina smulkias raukšleles, suteikia odai lygumo.


Mask for neck and face with extract of bird’s nest and pearl powder Dual System
Mask for neck and face with extract of bird’s nest and pearl powder Dual System (lifting effect, removes double chin)
DescriptionPerfectly lifts skin, solves the problem of double chin, shapes up facial contours.



* Švytėjimo suteikianti veido ir kaklo kaukė „Perlas“, kodas 52907. Kaina 10,16 Lt.
 

UŽSAKYTI 

Su ja oda tiesiog atgimsta, nes ši kaukė palaiko optimalų drėgnumo lygį, skatina kolageno ir elastino gamybą, neleidžia atsirasti pirmiesiems amžiaus požymiams. Kalciu turtingas perlas atkuria odos mineralinį balansą ir neutralizuoja laisvuosius radikalus.


Pearl Vibrant Beauty Face and Neck Mask
1 pc.
Skin Renewal
DescriptionRestores and maintains optimal level of hydration, provides for production of Elastin and collagen, prevents appearance of age-related changes. Pearl rich with Calcium normalizes skin mineral balance and neutralizes free radicals



* Tirpi kaukė „Perlų pudra“, kodas 50224. Kiekis 100 g. Kaina 19,25 Lt.

UŽSAKYTI

 Universali priemonė, tinkanti ir jaunai, ir pradedančiai vysti odai. Kaukės sudėtyje - 100 % natūralūs perlai. Galima naudoti įvairiai: 1.Kaip veido kaukę (išmaišyti su vandeniu, sultimis, pasukomis) – balina, drėkina, mažina raukšles. 2. Kaip šveitiklį (pamasažuoti odą drėgnu vatos skritulėliu su nedideliu kiekiu pudros) – poliruoja, giliai valo poras, gerina tonusą, maitina kalciu, vitaminais. 3. Kaip vonios priedą (1/2 pakelio supilti į vonią) – suteikia energijos, skaistina odą. 4. Kaip priedą prie bet kokios kosmetikos (įdėti į naudojamą kosmetiką) – maitina odą, suteikia matinį atspalvį, praturtina mineralais, jaunina.5. Dantų balinimui (ant šlapio dantų šepetėlio) – balina, poliruoja, nepažeidžia emalio.

Pearl Powder Mask

Pearl Powder Mask (fresh complexion)
Description
100% natural pearl powder effectively smoothes out wrinkles, removes free radicals, strengthens protective function of cells.


* Dantų pasta „Natūralus vandenyno perlas“, kodas 60142. Kiekis 120 g. Kaina 17,48 Lt

UŽSAKYTI


Dantų balinimo, naudojant natūralius perlus, technologija White Bond efektyviai naikina pigmentines dėmeles ir sugrąžina dantims natūralų baltumą nepažeisdama dantų emalio. Ši dantų pasta saugo nuo ėduonies, neleidžia atsirasti dantų akmenims, šalina nuo dantų paviršiaus apnašas, garantuoja gaivų kvapą, malšina uždegimus ir saugo dantenas nuo suerzinimo. Sudėtyje yra perlų pudros, kuri prisotina dantų emalį mineralais ir stiprina dantis. Tinka bet kurio amžiaus žmonėms ir bet kokiems dantims. Naudoti 2 kartus per dieną. Vaikai iki 6 metų amžiaus turėtų valytis dantis prižiūrimi suaugusiųjų. Vaikams vienam kartui tereikia žirnio dydžio dantų pastos.

Toothpaste «Natural Ocean Pearl» (natural whiteness)

Description
Whitening technology White Bond with natural pearl effectively removes pigment spots, makes teeth naturally white without any damage and discoloration of enamel.

* TianDe kremas rankoms su placenta ir perlais, kodas 40104. Talpa 80 ml. Kaina 12,47 Lt.

UŽSAKYTI



Perlų pudra, kurioje yra turtingas aminorūgščių ir mikroelementų kompleksas, praturtina odą maitinančiomis medžiagomis, skatina aktyvų ląstelių atsinaujinimą ir saugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo, padarydama odą idealiai švarią, gaivią ir glotnią. Kremas pasižymi raminančiu ir priešuždegiminiu poveikiu. Saugo nagus, padeda juos stiprinti.

Perlų pudra stiprina ląstelių apsaugines funkcijas, aktyvina vystančią, pavargusią odą, stiprina imunitetą ir gyvybines jėgas, drėkina ir maitina giluminius odos sluoksnius, suteikia odai gaivumo, skaistumo, standumo, elastingumo, šilkinio švelnumo ir sveiko rausvumo.

Hand cream with placenta and pearl

Hand cream with placenta and pearl (intensive regeneration and nourishing)
DescriptionPearl powder that contains rich complex of amino-acids and nutrients saturates skin with nutrients, facilitates active cell regeneration, protects against formation of pigment spots making skin ideally clean, fresh and smooth. The cream provides soothing and anti-inflammatory effects. Prevents nail fragility, facilitates their strengthening.