6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Ekologiška naujiena: šampūnas su muilo riešutu

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Tuesday, February 4, 2014

Ekologiška naujiena: šampūnas su muilo riešutu


Linija ECOSPHERE - ekologiški produktai, saugūs žmogui ir gamtai
99,99 % šio šampūno sudaro natūralūs ingredientai.
Ir tai ne marketinginis triukas, realus faktas!
Cheminių medžiagų kiekis yra sumažintas iki minimumo ir tesudaro 0,01 %.
Viena iš pagrindinių šampūno medžiagų - saponinai, kurie randami muilo riešuto kevale. 

Naujas kompanijos TianDe šampūnas pagamintas naudojant vadinamąjį muilo riešutą. Muilo riešutu yra vadinamas tropikuose ir subtropikuose augančio indinio sapindo medžio (sapindus mukorossi) vaisius. Iš tikrųjų tai uoga, kurios žievė subrendus sumedėja, todėl žmonių yra vadinama riešutu. O „muilo riešutu“ vadinama dėl savo savybių – pašalina riebalus ir nešvarumus ir netgi šiek tiek putoja dėl sudėtyje esančių putojančių medžiagų saponinų. Dalis saponino molekulės  ištirpsta vandenyje, o kita susijungia su riebalais ir atskiria juos nuo audinio. Saponinai (iš lotyniško sapo – muilas) – tai yra alternetyva paviršiaus aktyvioms medžiagoms, kitaip sakant, natūralios putojančios medžiagos, kurios nedaro jokios žalos žmogaus sveikatai ir aplinkai. Saponinai natūraliai putoja,  išsaugo natūralų pH balansą, plaunant nesukelia šarminės reakcijos, todėl nesuerzina odos, nesausina galvos odos ir padeda pašalinti pleiskanas. Todėl šis šampūnas ypač tinka žmonėms su jautria oda, turintiems odos problemų, kenčiantiems nuo alergijos – visiems, kuriems kenkia bet koks kontaktas su cheminėmis medžiagomis. Saponinai turi ir daugiau privalumų: jie gali būti naudingi galvos odai. Tyrimai parodė, kad indinio sapindo vaisiai pasižymi priešgrybelinėmis, antimikrobinėmis savybėmis, padeda naikinti pleiskanas.

Šiame šampūne naudojami saponinai ir kito augalo – gleditsia australis, kuri yra akacijos pietinė giminaitė. Gledicija pasižymi panašiomis savybėmis.

Be saponinais turtingų augalinių komponentų, šiame šampūne naudojami kitų augalų ekstraktai ir aliejai.

Daugiažiedės rūgties  (polygonum multiflorum) šaknų ekstraktas skatina plaukų augimą, saugo nuo žilimo. Kinijoje egzistuoja legenda apie filosofą-išminčių, kuris kelis mėnesius vartojo daugiažiedės rūgties  užpilus, ir jo žili plaukai tapo juodi kaip varno, oda lygi, o raumenys stangrūs, mat tai yra ypač galingas antioksidantas. Taip pat skatina kraujo mikrocirkuliaciją galvos odoje, gerina plaukų folikulų ląstelių aprūpinimą maisto medžiagomis ir deguonimi, stiprina jas ir gerina jų struktūrą. 

Kiti svarbūs ingredientai – imbiero aliejus ir pipirmėtės ekstraktas skatina kraujotaką, gerina galvos odos ląstelių medžiagų apykaitą, gerina viršutinių epidermio sluoksnių tonusą, greitina plaukų augimą, mažina riebalų sekreciją, todėl plaukai mažiau riebaluojasi ir ilgiau išlieka švarūs. Alavijo ir šventgaršvės ekstraktai maitina galvos odą, veikia ją raminančiai, padeda mažinti pleiskanas, maitina ir stiprina plaukus.

Natūralūs augaliniai komponentai šiame šampūne sudaro 99,99 % ir tik 0,01 % sudaro švelnus, maksimaliai saugus ir netoksiškas naujos kartos konservantas, be kurio šampūnas negalėtų ilgai tarnauti – juk konservantas saugo nuo mikrobų, grybelių ir bakteriofagų.

Šampūnas su muilo riešutu - tai šampūnas, kurį teisėtai galima pavadinti ekologišku ir saugiu, nes jame nėra nei SLS, nei SLES.  Jis mažiau putoja – juk  šampūno veiksmingumas tiesiogiai nepriklauso nuo putojimo, svarbu, kad mūsų šampūnas puikiai pašalina nešvarumus ir riebalus. Augaliniai ekstraktai normalizuoja odos riebalų sekreciją, todėl sausi plaukai nustoja lūžinėti ir nebebūna nutriušę, o riebūs plaukai ne taip greitai riebaluojasi ir ilgiau išlieka švarūs.

Taip pat jame nėra jokių dirbtinių parfumerinių kompozicijų, jis neturi stipraus ir ryškaus kvapo.

Didžiausias šampūno privalumas – jo nėra reikalo keisti. Jį ilgiau naudojant išryškėja kaupiamasis efektas: išnyksta pleiskanos, padidėja plaukų apimtis, pagerėja jų spalva, atsiranda sveikas žvilgesys ir švelnumas, plaukai tampa stiprūs, sveiki. Ypač rekomenduojamas silpniems, dažymo pažeistiems plaukams. 

Tinka naudoti visai šeimai, juo galima naudotis kasdien.

Šis šampūnas ne tik nekenkia žmogui ir gamtai, bet su ekologiškų produktų linija Ecospfere kompanija TianDe dalyvauja gamtos išsaugojimo ir atkūrimo programoje: už kiekvieną parduotą buteliuką yra pasodinamas medis – pušis. Gražiname save ir savo planetą!

Kodas 24302, 300 ml.  Kaina  74,15 lt
Susidomėjote?                 pasiteirauk@gmail.com