6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Rankų odos priežiūra šaltuoju metų laiku

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Thursday, February 20, 2014

Rankų odos priežiūra šaltuoju metų laiku


Rankų oda sensta greičiau nei veido ar kaklo, todėl ją reikia nuolat prižiūrėti ir puoselėti. Žiemą ją veikia daugybė nepalankių veiksnių, pvz.: nuolatinis judėjimas iš sauso (kambario) į vėjuotą orą ar stingdantį šaltį. Tai padidina išgaruojančios iš epidermio drėgmės kiekį ir pažeidžia lipidų barjerą. Epidermio apsauginis sluoksnis susilpnėja, oda greičiau išsausėja ir netenka drėgmės. Vandens netekusi oda susitraukia ir peršti. Ji tampa jautri, ją dirgina daugelis kosmetinių preparatų. Jei į tai nekreipsime dėmesio, oda gali suskeldėti taip, kad gali atsirasti žaizdelių. Grožio procedūros bus efektyvesnės, jei prieš jas oda bus nušveista specialiu pilingu - pašalinus negyvas ląsteles, kremai, kaukės ar kitos priemonės geriau pasisavinamos. TianDe pilingas su gyvatės taukais (kodas 31104) – puikus pasirinkimas!  Pilingą reikėtų naudoti vieną ar du kartus per savaitę. Jis švelniai masažuojamas ant rankų 2 min., o paskui nuplaunamas šiltu vandeniu.

Jei norite turėti gražias rankas, vykdykite keletą taisyklių, kurių vykdymas nieko nekainuoja, tačiau garantuoja puikų rezultatą.

1. Rankas reikėtų plauti tik skystuoju muilu, nes jis nedžiovina odos.
2. Žiemą reikia rinktis riebesnes rankų priežiūros priemones (pvz.: rankų kremą su glicerinu ir parafinu Genera, apsauginį TianDe rankų kremą).
3. Rinkitės tik kokybiškus rankų kremus. Jo tereikia nedidelio kiekio, o rankos iškart tampa elastingos ir švelnios. Neaukštos kokybės kremai gali būti tepami ir dideliais kiekiais, tačiau rankų oda vis tiek nepajaučia jokio drėkinamojo ar maitinamojo poveikio.
4. Kartą arba du kartus per savaitę darykite rankų pilingą specialiomis tam skirtomis priemonėmis (puikiai tiks TianDe pilingas su gyvatės taukais ar kuris kitas universlus TianDe pilingas).
5. Kremą vartoti patartina kaskart nusiplovus rankas arba bent du kartus per dieną, priklausomai nuo rankų būklės. Vanduo sausina odą, tad drėkinimas itin svarbus.
6. Išteptas kremu rankas reikėtų keletą minučių pamasažuoti sukamaisiais, spaudžiamaisiais judesiais įvairiomis kryptimis. Kremas geriau įsigeria, jeigu rankos būna šiltos, tad jas galima įsukti į rankšluostį, užsimauti pirštines ar apvynioti polietileno plėvele.
7. Namų ruošos darbus dirbkite su pirštinėmis, nes buitinė chemija kenkia odai ir sukelia nemalonius pojūčius.
8. Gerkite daug vandens. Tai padės pašalinti toksinus iš jūsų kūno bei išlaikyti odos drėgmę.
9. Niekada neikite į lauką šlapiomis ar drėgnomis rankomis, nes dėl šalčio jos pradės skilinėti.
10. Šaltuoju metų laiku lauke visada mūvėkite pirštines, geriau vilnones ar medvilnines, o ne sintetines.

Nuo šalčio ir nepalankaus oro nukentėjusioms rankoms gydyti ir rankų odai  švelninti yra daugybė liaudiškų priemonių: nuovirai, savo gamybos kremai ir tepalai…, tačiau užimtoms šiuolaikinėms moterims labiau patiks greitai ir efektyviai veikianti maitinamoji rankų kaukė su placenta ir kolagenu.

        TianDe placentinė-kolageninė maitinamoji kaukė rankoms, kodas 51407



Tai specialios rankų pirštinės, sudrėkintos hidrolizuotu kolagenu, havajietiškais dumbliais ir avies placentos ekstraktu. Ji labai gerai drėkina, standina, tonizuoja ir jaunina rankų odą, gerina jos spalvą, greitai išlygina raukšles, maitina, minkština, naikina paraudimus ir ramina sudirgimą, užgydo nedideles žaizdeles. Ši kaukė stimuliuoja kraujotaką, aktyvina apsaugines odos funkcijas. Aktyvūs kaukės komponentai stiprina nagus, saugo juos nuo sluoksniavimosi ir lūžinėjimo. Tinka visiems odos tipams nuo 25 metų.
Ši kaukė – tai puikiausias grožio salonas namuose. Ji taupo jūsų laiką ir pinigus – juk vieną kaukę galima panaudoti 3-4 kartus, tik būtina sandariai uždarytą maišelyje laikyti šaldytuve.  
Naudojimas: 1 etapas – rankų kaukė. Ant švarių rankų apsimaukite pirštines, palaikykite 15-20 min., nusimaukite pirštines, o rankas nuplaukite šiltu vandeniu ir sausai nušluostykite. Kaukę laikykite šaldytuve sandariai uždarytą.
2 etapas – emulsija su bioauksu ir keramidais. Patepkite rankas nedideliu kiekiu emulsijos, esančios mažame “buteliuke” pakuotės kairėje. Bioauksas – tai nano technologijų produktas, kuris palydi veikliąsias medžiagas į giluminius odos sluoksnius, užtikrina ilgalaikį ir gilų drėkinimą, sukuria natūralią apsauginę plėvelę, kuri padeda išsaugoti odos drėgmę ir padeda prisotinti odą deguonimi. Reguliarus keramidų vartojimas  ženkliai mažina odos senėjimo požymius, skatina raukšlių išlyginimą, neleidžia odai raukšlėtis, daro ją švelnią ir normalizuoja jos stangrumą.  
Jus nudžiugins greitas rezultatas: švelni, lygi, glotni rankų oda. Puiki dovanėlė draugei, mažas dėmesio ženklas

Placental-collagen nourishing hand mask

Placental-collagen nourishing hand mask (rejuvenation, express-regeneration of skin)
Description
Effectively moistens, nourishes, softens, tones up, and lifts hand skin. Removes redness and irritations, heals small wounds, quickly smoothes out wrinkles. Active components of the mask strengthens nails preventing their exfoliation and fragility.