6lbpuxwj77JS6ZAs8z04MKkq9hI Fairness Kosmetika: Plaukų kaukė su gyvatės taukais

Informacija

Noredami gauti papildomos informacijos arba užsisakyti rašykite : pasiteirauk@gmail.com

Daugiau informacijos

Translate

.

Tuesday, February 4, 2014

Plaukų kaukė su gyvatės taukais


UŽSAKYTI


Šios kaukės pagrindą sudaro taukai gyvatės Mamušos (Mamushi Gloydius blomhoffii), gyvenančios Rytuose ir tūkstančius metų naudojamos Kinijos tradicinėje medicinoje. Senuosiuose traktatuose rašoma, kad gyvatės taukų prigimtis yra panaši į pačią gyvatę – aštri ir karšta. O tos priemonės, kurios rytuose yra priskiriamos prie „karštųjų“, pasižymi atkuriamuoju ir stimuliuojamuoju poveikiu. Stiprinamoji kaukė su gyvatės taukais atkuria plaukų struktūrą ir skatina jų augimą. Regeneruojamąjį gyvatės taukų poveikį lemia juose esančios nesočiosios riebiosios rūgštys, kurios žmogaus organizme praktiškai nėra gaminamos, o pakliūva į organizmą su maistu.  O tuo tarpu nesočiosios riebiosios rūgštys būtinos ląstelių atsinaujinimui ir regeneracijai, jos yra tarsi statybinė medžiaga. Gyvatės taukuose, kaip ir kitų gyvūnų poodinėje ląstelienoje, yra  tarsi vitaminų talpykla, kurioje gausu vitaminų A, E, D ir B grupės vitaminų. Jų derinys su nesočiosiomis rūgštimis – puikus dvigubo veikimo tandemas: jie kartu atstato anatomines struktūras ir garantuoja pažeistų audinių funkcijų normalizavimą.

                  Laminavimo efektas

Mūsų plaukų stiebai turi žievę, kuri savo struktūra primena gyvatės odą, kadangi susideda iš daugybės žvynelių. Kai plaukas yra sveikas, žvyneliai gerai priglunda vienas prie kito, sukurdami veidrodinio lygumo paviršių ir puikiai atspindėdami šviesą. Taip atrodo sveiki plaukai. O tokie veiksmai, kaip džiovinimas fenu, garbanojimas karštomis žirklėmis, dažymas ir t.t. pažeidžia plauko struktūrą ir atskiria žvynelius vienus nuo kitų. Tuomet dingsta sveikas plaukų blizgesys, plaukai praranda spalvą ir tampa nušiurę, lūžinėjantys. Stiprinamoji plaukų kaukė „Gyvatės taukai“ atkuria plaukų vientisumą, tarsi suklijuoja atsisluoksniavusius žvynelius, o to rezultatas yra akivaizdus, nes drėgmė, vitaminai ir aminorūgštys pasilieka plauko stiebo viduje, maitindami ir stiprindami jį per visą plauko ilgį. Plaukai tampa labiau žvilgantys, elastingesni, didesnės apimties, o šukuosena puikiai laiko formą. Panašų efektą siūlo grožio salonai – tai laminavimo procedūra, kurios metu plaukai padengiami specialiomis priemonėmis. Beje, viena laminavimo procedūra kainuoja nuo 40 iki 80 Lt, tai yra brangiau, negu 500 g dydžio mūsų kaukė, kurią naudosite gal pusę metų...

           „Miegančių“ plaukų svogūnėlių pažadinimas

Plaukų svogūnėliai – tai mažučiai organai, nuo kurių priklauso plaukų augimas ir kokybė. Dalis iš jų yra ramybės (miego) būsenoje, kuri gali užsitęsti taip, kad netgi pradedama plikti.  Stiprinamoji plaukų kaukė „Gyvatės taukai“ padeda aktyvinti plaukų svogūnėlius, „žadina“ juos ir skatina augimą. Ši kaukė puikiai tinka sausiems, pažeistiems, lūžinėjantiems plaukams, kuriems reikia kokybiško drėkinimo ir maitinimo. Rekomenduojama naudoti ne tik kaip intensyvaus poveikio kaukę, bet ir rekomenduojama naudoti kasdien, siekiant išsaugoti gražius ir sveikus plaukus.

Naudojimas: tolygiai paskirstyti ant švariai išplautų drėgnų plaukų, palaikyti 2-3 minutes ir rūpestingai nuplauti vandeniu.

Kodas 20127, 500 g. Kain 49,28 Lt
susidomejote? pasiteirauk@gmail.com